Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Uitdagend speelgoed voor de leukste baasjes om heerlijk samen te spelen met de hond!

Filters

Filters resultaten

Categorieën

Prijsklasse

Merken

Soort huisdier

Formaat

Kleur

Speciale zorg

Korting tot

  • 1 - 24 van 142

  • 1 - 24 van 142

Voor een hond is er niets leuker dan spelen, trekken, lekker kauwen en met het baasje interactieve spelletjes spelen. Daarvoor zoek je natuurlijk het leukste hondenspeelgoed zoals knuffels, sterke ballen & touwen en meest uitdagende speeltjes en spelletjes voor honden.

Max&Luna heeft een complete online selectie van sterk hondenspeelgoed, zacht hondenspeelgoed, intelligente hondenspelletjes en puppy speelgoed.

Hondenspeelgoed zorgt dat je hond zich niet verveeld en ook nog dingen kan leren. Vooral interactief puppyspeelgoed is belangrijk voor een gezonde ontwikkeling van de pup. Ook het contact tussen jou als baasje en je hond is natuurlijk belangrijk met met hondenspeelgoed zoals een hondenband of trektouw kan je een hechte band realiseren. Heb je een puppy? Zorg dan voor zacht hondenspeelgoed zoals pluche hondenknuffels. Zet jouw volwassen hond graag ergens zijn tanden in? Kies dan voor sterke hondenspeeltjes die niet makkelijk stuk gaan zoals een stevig kauwbot of oersterke hondenbal.

Het leukste hondenspeelgoed is sterk en interactief zodat niet alleen je hond maar ook jij er veel plezier aan kan beleven. Naast ballen en trektouwen vind je bij Max&Luna ook andere speeltjes voor honden zoals hondenfrisbees, snackballen die je kunt vullen met hondensnoepjes, zachte hondenknuffels en natuurlijk knuffels met extra luide piepers waar honden dol op zijn!

Heb je vragen over het beste speelgoed voor jouw hond? Neem dan contact op met de Max&Luna klantenservice. We helpen je graag!