0
0

Petstages Cutie Chewies Hedgehog - Kauwspeelgoed voor Puppy's die tanden wisselen - Gemaakt van duurzaam en veilig Orka materiaal

Productomschrijving
Orka TPE kauwspeelgoed is speciaal ontwikkeld voor pups en kleine hondjes die gek zijn op kauwen. Deze unieke speeltjes zijn gemaakt van duurzaam, niet giftig, synthetische rubber. Geef je hond geschikt kauwmateriaal en voorkom verveling en destructief gedrag. Cutie Chewies Hedgehog De egeltje is het perfecte kauwspeelgoed voor puppy’s die tand...

Orka TPE kauwspeelgoed is speciaal ontwikkeld voor pups en kleine hondjes die gek zijn op kauwen. Deze unieke speeltjes zijn gemaakt van duurzaam, niet giftig, synthetische rubber. Geef je hond geschikt kauwmateriaal en voorkom verveling en destructief gedrag.

Cutie Chewies Hedgehog

De egeltje is het perfecte kauwspeelgoed voor puppy’s die tanden wisselen. Petstages Cutie Chewies Hedgehog is bestand tegen kauwen en is mild voor de tanden en het tandvlees van je hond. De verschillende texturen van het materiaal maken kauwen extra leuk voor je hond en masseren het tandvlees. Dit schattige kauwspeeltje kan stuiteren en zweven, zodat je alle soorten spellen met je pup kunt spelen, waar je ook bent!

  • Bestand tegen stevig spel
  • Orka TPE materiaal stuitert en blijft drijven
  • Verbetert tandhygiëne
  • Traint de kaken van je hond tijdens het kauwen
  • Leuk model in frisse nieuwe kleuren
  • Geschikt voor pups en kleine honden die graag kauwen

Let op: laat speelgoed nooit onbeheerd achter. Petstages kauwspeelgoed is niet eetbaar en is uitsluitend bedoeld voor honden. Controleer het product regelmatig op beschadigingen en vervang het speeltje indien nodig. Geen enkel speelgoed is onverwoestbaar!

Productspecificaties

Artikelnummer
5246
SKU
67893
EAN
700603678933
Artikel
Cutie Chewies Hedgehog

Reviews

0 / 5Gebaseerd op 0 review(s)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken