0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

Petstages Grow With Me Ring - Stevig en Veilig Kauwspeelgoed voor Puppy's - Ø 12 cm

Petstages Petstages Grow With Me Ring - Stevig en Veilig Kauwspeelgoed voor Puppy's - Ø 12 cm
Productomschrijving
ORKA kauwspeelgoed is speciaal ontwikkeld voor honden die gek zijn op kauwen. Deze unieke speeltjes zijn gemaakt van duurzaam, niet giftig, synthetische rubber. Geef je hond geschikt kauwmateriaal en voorkom verveling en destructief gedrag. Grow With Me Ring Het perfecte kauwspeelgoed voor puppy’s die tanden wisselen. Orka is bestand tegen st...

ORKA kauwspeelgoed is speciaal ontwikkeld voor honden die gek zijn op kauwen. Deze unieke speeltjes zijn gemaakt van duurzaam, niet giftig, synthetische rubber. Geef je hond geschikt kauwmateriaal en voorkom verveling en destructief gedrag.

Grow With Me Ring

Het perfecte kauwspeelgoed voor puppy’s die tanden wisselen. Orka is bestand tegen stevig kauwen en het materiaal is mild voor de tanden en het tandvlees van je hond. De Orka Grow-With-Me Ring is een kauwspeeltje voor jouw pup tijdens het tandwisselen en daarna, met 3 verschillende texturen om zijn natuurlijke kauwdrang te verlichten en destructief gedrag te verminderen.

  • Bestand tegen stevig spel
  • Orka materiaal stuitert en blijft drijven
  • Verbetert tandhygiëne
  • Traint de kaken van je hond tijdens het kauwen

Behoud het fysieke en mentale welzijn van jouw pup door de Grow-With-Me Ring te gebruiken voor apporteerspelletjes. Speel in de buurt van meren en velden zonder zorgen dat dit drijvende hondenspeelgoed breekt of zinkt.

Let op: laat speelgoed nooit onbeheerd achter. Petstages kauwspeelgoed is niet eetbaar en is uitsluitend bedoeld voor honden. Controleer het product regelmatig op beschadigingen en vervang het speeltje indien nodig. Geen enkel speelgoed is onverwoestbaar!

Productspecificaties

Artikelnummer
5247
SKU
68028
EAN
700603680288
Artikel
Grow-With-Me Ring

Reviews

5 / 5Gebaseerd op 1 review(s)
  • 5 / 5
    Gepost door: Nellie op 22 November 2022

    Leuk speelgoed voor een pup

Schrijf je eigen review

Recent bekeken