facebook-pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...

Wie zijn Max&Luna

Max&Luna: alles om het leukste baasje te zijn!

Max&Luna is het eerste en leukste lifestyle platform voor iedereen die van honden en/of katten houdt. Via maxenluna.nl en maxandluna.com en de Max&Luna nieuwsbrief krijg je dagelijks de leukste nieuwtjes en filmpjes over en met honden & katten te zien. 

Alles om het leukste baasje te zijn

Max&Luna heeft alles om het leukste baasje voor jouw hond en/of kat te zijn. Bij ons vind je dus alleen gezonde en duurzame producten, de grappigste honden en katten filmpjes en allerlei leuke, informatieve verhalen, columns en nieuwtjes in het Max&Luna Magazine.

Max&Luna Vrienden

Schrijf je in als gratis vriend van Max&Luna en ontvang altijd als eerste de laatste nieuwtjes over honden & katten en maak elke week kans op leuke prijzen.

De Max&Luna Webshop voor Honden en Katten

Op maxenluna.nl vind je onze webshop met de keuze van Max voor honden en de keuze van Luna voor katten. Dit is altijd een selectie van de meest trendy en duurzame speeltjes & meubels, gezonde honden- en katten voeding en -snacks en verzorgende producten voor de vacht van jouw hond of kat. Kortom alleen producten die jouw geliefde hond & kat verdienen!

Je kan alle producten voor je huisdier direct online bestellen, om deze vervolgens bij je thuis te laten bezorgen. 

Vragen, opmerkingen en suggesties voor Max&Luna?

Max&Luna en hun ‘baasjes’ staan altijd voor jullie paraat. Mail ons via [email protected]

Telefoon: 010 - 311 8401

Max&Luna is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel Den Haag onder nummer 27230977 en BTW nummer NL801831775B01. Max&Luna is op werkdagen tussen 08.30 - 12.30 uur en tussen 13.00 en 17.00 uur telefonisch bereikbaar via: 010 - 311 8401 Per mail kun je ons bereiken via: [email protected]

KvK: 27230977

BTW: NL801831775B01