Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Zacht speelgoed voor honden die dol zijn op knuffels en piepers!

Filters

Filters resultaten

Categorieën

Prijsklasse

Merken

Soort huisdier

Formaat

Kleur

  • 1 - 24 van 52

  • 1 - 24 van 52

De leukste en meest stevige knuffels met piepers voor honden vind je bij Max&Luna!

Honden zijn gek op zachte knuffels en piepend hondenspeelgoed. Belangrijk is dat een knuffel voor je hond stevig, makkelijk te wassen en ook voor buiten geschikt is. 

Naast pluche hondenspeelgoed knuffels zoals een olifant, aap en krokodil biedt Max&Luna online ook knuffels voor honden aan die in het water kunnen. Kenmerkend voor al ons zachte hondenspeelgoed is dat deze makkelijk te wassen zijn. 

Voor een kleine hond zal je eerder een kleine knuffel kiezen maar juist een knuffel die bijna net zo groot is als je hond kan zijn of haar favoriete maatje worden. Naast jou natuurlijk! Knuffelberen die je als pup geeft blijven net als bij kinderen vaak jarenlang het favoriete zachte hondenspeelgoed van elke hond.

Vooral oudere honden geven de voorkeur aan zacht hondenspeelgoed omdat deze lekkerder aanvoelen in hun bek. Zacht hondenspeelgoed zonder vulling is heel fijn als je geen rommel in huis wilt als deze stuk gaat. 

Mocht jouw hond een stevige kauwer zijn of getriggerd worden door piepers in de knuffel, dan zal de nieuwe pluche knuffel snel kapot gaan. Sommige honden halen hun allergrootste plezier uit het slopen van knuffels. Voor deze honden kun je kiezen voor extra sterke knuffels zoals de West Paw Rowdies. Dan weet je zeker dat de knuffel wat langer meegaat dan standaard knuffels.

Wil je speelgoed waar jouw hond nog langer plezier van heeft, dan raden we kauwspeelgoed aan. Lees in ons blog welke kauwspeelgoed geschikt is voor jouw hond: Hoe kies ik het juiste kauwbot voor mijn hond? 

Heb je vragen over het beste speelgoed voor jouw hond? Neem dan contact op met de Max&Luna klantenservice. We helpen je graag!