0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

Skinneeez Plush Rabbit - vrij van pluche vulling - met pieper

Productomschrijving
Skinneeez zijn de superzachte en platte vriendjes van je hond. Met hun lange lijf en slappe lichaam zijn ze voor je hond gemakkelijk beet te pakken, vast te houden en mee te dragen. Een klein gaatje in pluche speelgoed is snel gemaakt, voor je het weet ligt je hele huis onder met vulling uit het speelgoed. Doordat de Skinneeez knuffels ongevuld zij...

Skinneeez zijn de superzachte en platte vriendjes van je hond. Met hun lange lijf en slappe lichaam zijn ze voor je hond gemakkelijk beet te pakken, vast te houden en mee te dragen. Een klein gaatje in pluche speelgoed is snel gemaakt, voor je het weet ligt je hele huis onder met vulling uit het speelgoed. Doordat de Skinneeez knuffels ongevuld zijn, blijft je vloer vrij van pluche vulling.

De leuke verrassing houdt zich schuil in het hoofd en de staart van de Skinneeez. Wanneer je hond ermee speelt zal de Skinneeez gaan piepen!

Wist je dat?

Skinneeez zijn ontstaan uit een productiefout? In de fabriek waren ze per ongeluk vergeten om de knuffels te vullen met pluche, maar dit bleek een schot in de roos: Skinneeez werden een groot succes bij hond én baas.

Nog meer soorten Skinneeez!

Er bestaan nog meer Skinneeez! In deze collectie zijn diverse dieren uit het bos zoals een wasbeereen vosstinkdier en een eekhoorn. Maar er is ook een leuke Farm collectie met dieren van de boerderij zoals een koegeit en schaap.

 

BarcodeArtikelMaat
181703013037Skinneeez Plush Rabbit SmallS (34 cm)
077234053669Skinneeez Plush Rabbit LargeL (61 cm)

 

Productspecificaties

Artikelnummer
557
EAN
181703013037
Artikel
Skinneeez Plush Rabbit met pieper
Afmetingen
Small: 38 cm Large: 61 cm

Reviews

0 / 5Gebaseerd op 0 review(s)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken