facebook-pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...
Beco Pets Pluche Knuffel Aap voor Honden Vergroten Beco Pets Pluche Knuffel Aap voor Honden Vergroten Beco Pets Pluche Knuffel Aap voor Honden Vergroten Beco Pets Pluche Knuffel Aap voor Honden Vergroten Beco Pets Pluche Knuffel Aap voor Honden Vergroten Beco Pets Pluche Knuffel Aap voor Honden Vergroten Beco Pets Pluche Knuffel Aap voor Honden Vergroten Beco Pets Pluche Knuffel Aap voor Honden Vergroten Beco Pets Pluche Knuffel Aap voor Honden Vergroten Beco Pets Pluche Knuffel Aap voor Honden Vergroten

Max’s Shop

Beco Pets Pluche Knuffel Aap voor Honden

Maak je keuze

Vriendenprijs: 9,95

Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, dinsdag in huis.

Informatie

Op zoek naar een pluche hondenknuffel? Maak dan kennis met de pluche beestenboel van Beco Pets!

Een lijn met vrolijke en milieuvriendelijke knuffels, speciaal ontworpen voor honden. De knuffels zijn stuk voor stuk super leuk om te zien en ook nog eens ecologisch verantwoord vanwege de gebruikte materialen. Iedere hondenknuffel is gevuld met 100% gerecycled materiaal van plastic flessen. Het materiaal is zeer zacht en aangezien ze dubbel gestikt en zijn ook nog eens zeer duurzaam. Bovendien bevat ieder speeltje een pieper, zodra je hond in het speeltje bijt zorgt dit voor extra speelplezier. 

De Beco Pets pluche hondenknuffels bestaan uit 5 karakters; Aretha de Krokodil, George de Giraffe, Lucy de Papegaai, Estella de Olifant, Michelle de Aap en Toby de Teddybeer. 

De pluche dieren van Beco Pets zijn zeer duurzame speeltjes, maar niet specifiek bedoeld als kauwmateriaal. De verschillende karakters zijn verkrijgbaar in 3 maten;

Small      16,5 cm
Medium   24 cm 
Large       30 cm

5/5

Aukje 05-04-2016 14:54

Door het stevige materiaal waar het speeltje van gemaakt is... Is het speeltje nog steeds heel. De honden trekken vaak beide aan een kant van het speeltje en zijn beide 20 - 40 kg. Het speeltje kraakt niet en maakt geen scheurgeluiden. Het speeltje ziet er grappig uit, mooi afgewerkt en aanlokkelijk om mee te spelen. Mijn whippet gooit de aap vaak in de lucht om het weer op te vangen aan de lange benen of armen.

Suggesties van Max