0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

Honden Knuffel Giraffe - Duurzaam, Extra Sterk en van Pluche - Beco Pets - Medium - 24 cm

Productomschrijving
Op zoek naar een nieuwe knuffel voor je hond? Maak kennis met de pluche knuffels van Beco! Een lijn met vrolijke en milieuvriendelijke knuffels, speciaal ontworpen voor honden. De knuffels zijn stuk voor stuk super leuk om te zien en ook nog eens ecologisch verantwoord vanwege de gebruikte materialen. Iedere hondenknuffel is gevuld met 100% gerecyc...

Op zoek naar een nieuwe knuffel voor je hond? Maak kennis met de pluche knuffels van Beco! Een lijn met vrolijke en milieuvriendelijke knuffels, speciaal ontworpen voor honden. De knuffels zijn stuk voor stuk super leuk om te zien en ook nog eens ecologisch verantwoord vanwege de gebruikte materialen. Iedere hondenknuffel is gevuld met 100% gerecycled materiaal van plastic flessen. Bovendien bevat ieder speeltje een pieper, zodra je hond in het speeltje bijt zorgt dit voor extra speelplezier. 

Dubbel gestikt

Het materiaal van deze hondenknuffel is zacht en aangezien ze dubbel gestikt zijn ook nog eens zeer sterk. De panelen zijn aan elkaar geweven met dubbele stiksels. Dit maakt de naden veel sterker en slijtvaster. Dat gezegd hebbende, als je hond van scheuren en versnipperen houdt, kijk dan eens naar de rough & tough speeltjes van Beco. Die zijn nog sterker.

De giraffe hondenknuffel is 24.5 x 12 x 7.5 cm en geschikt voor kleine tot middelgrote honden.

Veilig spelen

Vergeet niet dat de veiligheid van je huisdier jouw verantwoordelijkheid is. Kies altijd een product dat qua grootte en functionaliteit past bij het gedrag van jouw huisdier. Het pluche speelgoed van Beco is gemaakt van duurzame materialen, maar dit betekent niet dat deze niet kapot kunnen. Houd toezicht op je huisdier tijdens het spelen en stop onmiddellijk met het gebruik van het speelgoed als het tekenen van schade of slijtage vertoont. Mocht jouw hond een flinke kauwer zijn of getriggerd worden door piepers in de knuffel, dan zal deze knuffel sneller kapot gaan. We raden dan kauwspeelgoed aan, waar je hond lekker op kan kauwen.

Max&Luna biedt diverse kauwspeeltjes aan, lees in ons blog welke kauwspeelgoed geschikt is voor jouw hond: Hoe kies ik het juiste kauwbot voor mijn hond?

Productspecificaties

Artikelnummer
2390
EAN
5060189752164
Artikel
Beco Hondenknuffel Giraffe met Pieper
Afmetingen
24 cm

Reviews

4.7 / 5Gebaseerd op 16 review(s)
 • 5 / 5
  Gepost door: G. Verbruggen op 23 Mei 2023

  Heel leuke knuffel, helaas lagen zijn ingewanden er binnen een minuut uit. Wat meer iets over mijn hond zegt, dan over ...

  Heel leuke knuffel, helaas lagen zijn ingewanden er binnen een minuut uit. Wat meer iets over mijn hond zegt, dan over de leuke knuffel. Maar jammer was het wel.

  • +Uiterlijk
  • -Snel stuk
 • 5 / 5
  Gepost door: Danny Bruyneel op 26 November 2022

  mooi van kleur en vorm, honden houden van het kleur geel

  ...

  mooi van kleur en vorm, honden houden van het kleur geel

  • +kan gewassen worden
  • -een beetje groot voor een maltezerpuppy
 • 4 / 5
  Gepost door: Truus Varweg op 25 November 2022

  Mijn honden zijn er erg blij mee, en spelen er leuk samen mee. Slopers het gelukkig niet

Schrijf je eigen review

Recent bekeken