facebook-pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...
Sterke Honden Knuffel Giraffe Vergroten Sterke Honden Knuffel Giraffe Vergroten Sterke Honden Knuffel Giraffe Vergroten Sterke Honden Knuffel Giraffe Vergroten Sterke Honden Knuffel Giraffe Vergroten Sterke Honden Knuffel Giraffe Vergroten Sterke Honden Knuffel Giraffe Vergroten Sterke Honden Knuffel Giraffe Vergroten

Max’s Shop

Sterke Honden Knuffel Giraffe

Maak je keuze

Vriendenprijs: 8,95

Vandaag besteld, binnen 1-3 werkdagen bezorgd

Informatie

Op zoek naar een nieuwe sterke knuffel voor je hond? Maak dan kennis met de pluche hondenknuffels van Beco!

Een lijn met vrolijke en milieuvriendelijke knuffels, speciaal ontworpen voor honden. De knuffels zijn stuk voor stuk super leuk om te zien en ook nog eens ecologisch verantwoord vanwege de gebruikte materialen. Iedere hondenknuffel is gevuld met 100% gerecycled materiaal van plastic flessen. Het materiaal is zeer zacht en aangezien ze dubbel gestikt zijn ook nog eens zeer sterk. Bovendien bevat ieder speeltje een pieper, zodra je hond in het speeltje bijt zorgt dit voor extra speelplezier. 

De Beco sterke hondenknuffels bestaat uit 5 karakters; Aretha de Krokodil, George de Giraffe, Estella de Olifant, Michelle de Aap en Toby de Teddybeer. 

De pluche hondenkuffels van Beco zijn zeer duurzame en sterke hondenspeeltjes, maar niet specifiek bedoeld als kauwmateriaal. 

De verschillende knuffels voor honden zijn bij Max&Luna verkrijgbaar in 3 maten:

Small      16,5 cm
Medium     24 cm 
Large         30 cm

Suggesties van Max