0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

Skinneeez Plush Squirrel - vrij van pluche vulling - met pieper

Productomschrijving
Skinneeez zijn de superzachte en platte vriendjes van je hond. Met hun lange lijf en slappe lichaam zijn ze voor je hond gemakkelijk beet te pakken, vast te houden en mee te dragen. Een klein gaatje in pluche speelgoed is snel gemaakt, voor je het weet ligt je hele huis onder met vulling uit het speelgoed. Doordat de Skinneeez knuffels ongevuld z...

Skinneeez zijn de superzachte en platte vriendjes van je hond. Met hun lange lijf en slappe lichaam zijn ze voor je hond gemakkelijk beet te pakken, vast te houden en mee te dragen. Een klein gaatje in pluche speelgoed is snel gemaakt, voor je het weet ligt je hele huis onder met vulling uit het speelgoed. Doordat de Skinneeez knuffels ongevuld zijn, blijft je vloer vrij van pluche vulling.

De leuke verrassing houdt zich schuil in het hoofd en de staart van de Skinneeez. Wanneer je hond ermee speelt zal de Skinneeez gaan piepen!

Wist je dat?

Skinneeez zijn ontstaan uit een productiefout? In de fabriek waren ze per ongeluk vergeten om de knuffels te vullen met pluche, maar dit bleek een schot in de roos: Skinneeez werden een groot succes bij hond én baas.

Nog meer soorten Skinneeez!

Er bestaan nog meer Skinneeez! In deze collectie zijn diverse dieren uit het bos zoals het konijnde wasbeerhet stinkdier en een vos. Maar er is ook een leuke Farm collectie met dieren van de boerderij zoals een koegeit en schaap.

BarcodeArtikelMaat
077234054994Skinneeez Plush Squirrel SmallS (38 cm)
077234053683Skinneeez Plush Squirrel LargeL (61 cm)

 

Productspecificaties

Artikelnummer
565
SKU
470473
EAN
077234053683
Artikel
Skinneeez Plush Squirrel met pieper

Reviews

0 / 5Gebaseerd op 0 review(s)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken