Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Sterk speelgoed voor honden die houden van stoeien, trekken en kauwen!

Filters

Filters resultaten

Categorieën

Prijsklasse

Merken

Soort huisdier

Formaat

Kleur

Speciale zorg

Korting tot

  • 1 - 24 van 39

  • 1 - 24 van 39

Een hond doet niets liever dan ergens aan trekken of op een bot te kauwen. Een bot of touw is ideaal voor honden, omdat het hun tanden en tandvlees sterker maakt. Bij Max&Luna vind je kwalitatief en sterk hondenspeelgoed zoals kauwbotten, kluiven en touwen.

Echte botten kunnen splinters afgeven en zijn daarom eigenlijk minder geschikt voor je hond. Een rubber kauwbot is een goed en duurzaam alternatief die veel langer meegaat! Voordeel is bovendien dat je deze kan gooien zonder iets te beschadigen.

Op een rubber kauwbot of touw kauwen is ook erg goed voor het gebit van je hond. Zo krijgt je hond spelenderwijs een gezond gebit en gezond tandvlees! Het leukste hondenspeelgoed is bovendien sterk en interactief zodat niet alleen je hond maar ook jij er veel plezier aan kan beleven. Naast sterke ballen en touwen voor honden vind je bij Max&Luna ook hondenfrisbees, snackballen die je kan vullen met hondensnoepjes, hondenknuffels en natuurlijk piepers voor honden.

Voetballen met je hond is voor hond en baasje leuk! Heeft je hond een groter uithoudingsvermogen dan jij? Denk dan eens aan een sterke hondenspeeltjes zoals automatische ballenwerper, een trektouw voor honden of onverwoestbaar hondenspeelgoed waar je hond zich lange tijd mee kan vermaken. Honden hebben natuurlijk sterke tanden. Daarom heeft Max&Luna vooral gekozen voor hondenspeelgoed dat zeer sterk is door het gebruik van zogoflex en rubber.