0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

Petstages Deerhorn - Veilig Kauwbot voor Honden - Verwijdert Tandplak - Verkrijgbaar in S, M en L

Productomschrijving
Dierenartsen zien steeds meer gebroken tanden veroorzaakt door het kauwen op te hard materiaal zoals rawhide en hertengeweien. De Deerhorn van Petstages is gemaakt van hertengewei in combinatie met kunststof.  Hierdoor is dit een duurzaam, sterk en veilig kauwbot. Het verbetert de tandhygiëne en de natuurlijke geur zal onweerstaanbaar zijn voor ...

Dierenartsen zien steeds meer gebroken tanden veroorzaakt door het kauwen op te hard materiaal zoals rawhide en hertengeweien. De Deerhorn van Petstages is gemaakt van hertengewei in combinatie met kunststof.  Hierdoor is dit een duurzaam, sterk en veilig kauwbot. Het verbetert de tandhygiëne en de natuurlijke geur zal onweerstaanbaar zijn voor je hond. Voor urenlang kauwplezier!

Kenmerken van de Petstages Deerhorn Kauwbot voor Honden:

 • Perfect voor de echte kauwer
 • Splijt en splintert niet zoals echt gewei
 • Aantrekkelijke vorm en geur
 • Gevarieerde structuur helpt tandplak te verwijderen tijdens het kauwen
 • Gemaakt van niet-giftige kunststoffen
 • Verkrijgbaar in 3 maten: Small (13 cm); Medium (18 cm) en Large (20 cm)

Small is geschikt voor kleine tot middelgrote honden zoals de Chihuahua, Mopshond, Teckel, Maltezer, Boston Terrier en Bulldog.

Medium is geschikt voor middelgrote tot grote honden zoals de Labradoodle, Boxer, Vizsla, Herder, Stabij, Nova Scotia, Retriever, Beagle en Keeshond.

Large is geschikt voor grote honden zoals de Rottweiler, Cane Corso, Boerboel, Australian Shepherd, Newfoundlander en Ridgeback.

 

Veilig kauwbot, maar let op

Door veelvuldig kauwen, kunnen er stukjes loskomen of afbreken. Ondanks het feit dat dit kauwbot geen voedsel is, is het toch veilig voor de hond als hij deze stukjes inslikt. Dit gaat op de natuurlijke weg weer naar buiten. Maar als je ziet dat je hond grote stukken afbijt, is het verstandig deze weg te halen om het risico op stikken te vermijden.

Productspecificaties

Artikelnummer
2841
EAN
871864006688
Leeftijd hond
Volwassen
Smaak
Hertengewei

Reviews

4 / 5Gebaseerd op 1 review(s)
 • 4 / 5
  Gepost door: Debby op 5 April 2023

  In eerste instantie wist de hond niet wat die er mee moest.
  Nu die het weet wordt er af en toe flink op geknaagd.
  Eni...

  In eerste instantie wist de hond niet wat die er mee moest. Nu die het weet wordt er af en toe flink op geknaagd. Enige nadeel is dat er snel "plastieke" deeltjes vanaf komen en best een bende op de bank geeft, maar ach zolang de hond het graag heeft en het niet kwaad kan is het goed.

  • +Houdt de hond goed bezig
  • -Komen snel veel deeltjes van af
Schrijf je eigen review

Recent bekeken