0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

West Paw Tizzi Zogoflex - Speeltje voor actieve honden om ver te gooien - Blauw, Groen of Oranje in maat S of L

Productomschrijving
Dit slim ontworpen traktatie speelgoed voor honden heeft meerdere functies. Gooi in de lucht voor een leuk spelletje apporteren op water en land! Of stop het compartiment vol met de favoriete traktaties van je hond en draai aan de handgrepen om pups harder te laten werken om de traktaties eruit te krijgen.  Zoek je een leuk spelletje voor je hond...

Dit slim ontworpen traktatie speelgoed voor honden heeft meerdere functies. Gooi in de lucht voor een leuk spelletje apporteren op water en land! Of stop het compartiment vol met de favoriete traktaties van je hond en draai aan de handgrepen om pups harder te laten werken om de traktaties eruit te krijgen. 

Zoek je een leuk spelletje voor je hond en een alternatief voor een stok waar je ver mee kunt gooien? Bekijk dan de onderstaande video eens. De spiraalvorm zorgt ervoor dat de Zogoflex Tizzi draaiend in de lucht voortbeweegt en verder weg gegooid kan worden dan ander hondenspeelgoed zoals een frisbee. Hierdoor zal je hond nog actiever zijn en verbrandt zo meer calorieën. Open de handvaten en verstop de favoriete snack van jouw hond in de holle ruimte voor extra activiteit!  

West Paw Tizzi is verkrijgbaar in 3 kleuren en 2 maten

West Paw Zogoflex Tizzi is zeer buigzaam en verkrijgbaar in 2 maten small: 11 cm en large: 18cm en 3 vrolijke kleuren: appel groen, aqua blauw en oranje. 

Eigenschappen West Paw Tizzi

 • Draai de handgrepen samen om verder te kunnen gooien
 • Ontgrendel de handgrepen om lekkernijen binnenin te verbergen
 • Geweldig voor trekspel
 • Small: 11 cm en Large: 18cm
 • Zeer buigzaam
 • Niet giftig & Vaatwasmachinebestendig
 • Gemaakt van zero-waste en recyclebaar Zogoflex
 • Ondersteund met de Love it Guarantee™

Voorkom verveling bij je hond

De West Paw Tizzi en ander traktatiespeelgoed is zeer geschikt om verveling bij je hond te voorkomen. Dit is dan ook ideaal hondenspeelgoed om verlatingsangst te voorkomen bij je hond.

Play Safe, Play Smart

Onthoud dat de veiligheid van je hond jouw verantwoordelijk is en dat geen enkel hondenspeeltje onverwoestbaar is. Kies enkel voor speelgoed dat qua vorm en grootte geschikt is voor je hond en houd altijd toezicht bij gebruik van het speeltje.

West Paw

West Paw is een B Corp gecertificeerd bedrijf dat sinds 1996 veilige en milieuvriendelijke producten voor honden ontwerpt en produceert in de Verenigde Staten. Hun stevige en duurzame Zogoflex® materiaal heeft diverse prijzen gewonnen en wordt verkocht in meer dan 6000 winkels in de Verenigde Staten en meer dan 35 landen wereldwijd. Kenmerkend voor West Paw is de grote waarde die ze hechten aan functionaliteit en plezier, veiligheid en 100% achter hun eigen producten staan. Niet voor niets zit er op alle West Paw Zogoflex® producten 100% garantie (informeer naar de voorwaarden). Tot slot is al het West Paw Zogoflex® speelgoed vaatwasser bestendig (bovenste rekje) en blijft het altijd drijven – voor oneindig waterplezier. 

Productspecificaties

Artikelnummer
1948
EAN
747473736561
Artikel
West Paw Tizzi
Afmetingen
Small: 11 cm en Large: 18cm

Reviews

4.2 / 5Gebaseerd op 10 review(s)
 • 1 / 5
  Gepost door: Monique op 2 November 2023

  Binnen 5 min stuk, heb refund gekregen de NY extreme bot met chicken smaak doet het goed maar ziet er niet zo leuk uit al...

  Binnen 5 min stuk, heb refund gekregen de NY extreme bot met chicken smaak doet het goed maar ziet er niet zo leuk uit als de West Paw Tizzi. Ook jammer dat je weer verzendkosten moet betalen.

  • +Niet
  • -Snel stuk
 • 5 / 5
  Gepost door: Nelleke op 14 Oktober 2023

  Leuk en sterk speeltje. Mijn Aussies spelen er samen mee lekker sjorren... een succes dus!

  ...

  Leuk en sterk speeltje. Mijn Aussies spelen er samen mee lekker sjorren... een succes dus!

  • +Sterk
 • 5 / 5
  Gepost door: Marjolein op 23 April 2023

  Geweldig product, goede kwaliteit!
  Mijn hond ( labrador ) speelt er dagelijks mee.

  ...

  Geweldig product, goede kwaliteit! Mijn hond ( labrador ) speelt er dagelijks mee.

  • +Sterk
  • -Aankoop prijs is hoog
Schrijf je eigen review

Recent bekeken