0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

West Paw Bumi® met Zogoflex - Sterke Flexibele Werpstok voor Honden - Trekspel - Apporteren - Small of Large

Productomschrijving
De West Paw Bumi met Zogoflex is een multifunctionele, interactieve werpstok waarmee je urenlang kunt sjorren, apporteren en spelen in het water. De S-vormige Bumi is sterk en buigt tot tweemaal zijn lengte. Dit maakt het speeltje perfect voor thuis, in het bos, in het park of in het water.  West Paw Bumi met Zogoflex is verkrijgbaar in de kleure...

De West Paw Bumi met Zogoflex is een multifunctionele, interactieve werpstok waarmee je urenlang kunt sjorren, apporteren en spelen in het water. De S-vormige Bumi is sterk en buigt tot tweemaal zijn lengte. Dit maakt het speeltje perfect voor thuis, in het bos, in het park of in het water. 

West Paw Bumi met Zogoflex is verkrijgbaar in de kleuren Groen, Oranje en Blauw en de maten small (20 cm) en large (24 cm). 

Veilige werpstok

De Bumi is gemaakt van veilige en duurzame materialen. Zo kun je jouw hond met een gerust hart laten kauwen, daarnaast is het speeltje vaatwasserbestendig. 

Ideaal voor trekspelletjes

Om te voorkomen dat de hond je in de handen bijt is het verstandig om te kiezen voor trekspeelgoed waarbij de afstand tussen je handen en de hondenbek groot genoeg is. De West Paw Bumi® is perfect voor trekspel. Dit speelgoed zorgt ervoor dat er voldoende afstand is tussen de bek van de hond en je handen en zo blijft samen trekken ook leuk.

Baasjes zijn gek op Bumi, omdat:

 • het kan uitrekken tot tweemaal zijn lengte.
 • het drijft, ideaal voor waterpret.
 • het gemaakt is van veilige materialen.
 • het vaatwasserbestendig is.

Belangrijk: Onthoud dat de veiligheid van je hond jouw verantwoordelijk is en dat geen enkel hondenspeeltje onverwoestbaar is. Kies enkel voor speelgoed dat qua vorm en grootte geschikt is voor je hond en houd altijd toezicht bij gebruik van het speeltje.

Productspecificaties

Artikelnummer
1942
EAN
747473621461
Artikel
West Paw Bumi
Afmetingen
Small: 20 cm en Large: 24 cm

Reviews

5 / 5Gebaseerd op 4 review(s)
 • 5 / 5
  Gepost door: Freddy Bulteel op 15 Juni 2023

  Mijn hond drack is een bull terriër,een lieve beer maar een beetje te.Nu mijn zogoflex is mijn tweede werpstok is niet g...

  Mijn hond drack is een bull terriër,een lieve beer maar een beetje te.Nu mijn zogoflex is mijn tweede werpstok is niet goedkoop maar is meer dan zijn euro’s waard.Mijn tuin ligt vol met speeltjes maar het is altijd dezelfde die hij er van tussen haalt om te spelen,deze is zeer flexibel en sterk,bedankt .

  • +Sterk
  • -Prijs
 • 5 / 5
  Gepost door: Yvonne op 6 Januari 2023

  Stevig maar toch flexibel, favoriet speeltje

  ...

  Stevig maar toch flexibel, favoriet speeltje

  • +Flexibiliteit geeft mijn hond fijn mondgevoel
  • +Makkelijk te reinigen
 • 5 / 5
  Gepost door: Linda De Vidts op 29 December 2022

  Zeer degelijk werpstok, een echt genot voor de tandjes

  ...

  Zeer degelijk werpstok, een echt genot voor de tandjes

  • +gemakkelijk handelbaar om mee te spelen
Schrijf je eigen review

Recent bekeken