0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

West Paw Rumbl met Zogoflex® Echo - Vulbaar Hondenspeelgoed en Slow Feeder - Geschikt voor Pups en Zachte kauwers

Productomschrijving
De West Paw Rumbl met Zogoflex® Echo is een hondenspeeltje en slowfeeder in één! Super veerkrachtig en gegarandeerd speelplezier, dat is West Paw's snack- en puzzelspeelgoed voor honden. Het hondenspeeltje dat gezond spelen stimuleert en ook fungeert als een slow feeder. Voorkom schrokgedrag van je hond De unieke Fish Trap-opening van de Rumbl...

De West Paw Rumbl met Zogoflex® Echo is een hondenspeeltje en slowfeeder in één! Super veerkrachtig en gegarandeerd speelplezier, dat is West Paw's snack- en puzzelspeelgoed voor honden. Het hondenspeeltje dat gezond spelen stimuleert en ook fungeert als een slow feeder.

Voorkom schrokgedrag van je hond

De unieke Fish Trap-opening van de Rumbl zorgt ervoor dat je hem gemakkelijk kunt vullen met droogvoer of snacks, maar dat het er niet zomaar uitvalt. Hierdoor is de Rumbl ook als slow feeder te gebruiken om schrokgedrag te voorkomen. Er passen twee kopjes droogvoer in de Large en één kopje in de Small.

West Paw's Rumbl in het kort:

 • Door het speelse gewiebel geeft de Rumbl sporadisch brokjes of snacks uit
 • Verkrijgbaar in twee maten en drie kleuren
 • Geproduceerd in de Verenigde Staten
 • Vaatwasserbestendig (bovenste rekje)
 • Gemaakt met veilige materialen: vrij van latex, BPA en pftlaten
 • Geschikt voor matige kauwers

Afmetingen West Paw Rumbl

Small: 9 x 8 x 9 cm
Large: 10 x 11,5 x 10 cm

Belangrijk: Onthoud dat de veiligheid van je hond jouw verantwoordelijk is en dat geen enkel hondenspeeltje onverwoestbaar is. Kies enkel voor speelgoed dat qua vorm en grootte geschikt is voor je hond en houd altijd toezicht bij gebruik van het speeltje.

Productspecificaties

Artikelnummer
6123
EAN
747473763864
Artikel
West Paw Rumbl
Afmetingen
Small: 9 x 8 x 9 cm Large: 10 x 11,5 x 10 cm

Reviews

4.7 / 5Gebaseerd op 3 review(s)
 • 5 / 5
  Gepost door: Natascha op 6 November 2020
  De RUMBL valt hier goed in de smaak!! Zowel mijn Border Collie pup als mijn oudere honden vinden het een geweldig, uitdagen speeltje. Samen stuiteren ze vrolijk door de kamer!
  Het is stevig materiaal wat ook bestand is tegen ...
  De RUMBL valt hier goed in de smaak!! Zowel mijn Border Collie pup als mijn oudere honden vinden het een geweldig, uitdagen speeltje. Samen stuiteren ze vrolijk door de kamer! Het is stevig materiaal wat ook bestand is tegen scherpe puppytandjes. Naast dat het leuk speelgoed is, kan je het ook prima inzetten bij de benchtraining van je pup. Verstop er iets lekkers in en je pup is lekker bezig!
 • 4 / 5
  Gepost door: Esther op 29 Oktober 2020
  Onze honden vinden de bal erg leuk, hij is heel stevig, ze kauwen er op maar gaan niet kapot, ze zijn alleen wel slim, ze hebben eerder snackbal gehad en ze weten dat ze met hun poten of hun neus aan de bal moet duwen om er br...
  Onze honden vinden de bal erg leuk, hij is heel stevig, ze kauwen er op maar gaan niet kapot, ze zijn alleen wel slim, ze hebben eerder snackbal gehad en ze weten dat ze met hun poten of hun neus aan de bal moet duwen om er brokjes uit te krijgen, in de Rumbl zitten grotere gaten dus brokjes vallen er snel uit maar dat mag de pret niet drukken, ze spelen er elke dag mee.
 • 5 / 5
  Gepost door: Lisa op 21 Oktober 2020
  Super leuke snackbal! Ik heb voor mijn pup meerdere snackballen geprobeerd en dit vindt hij toch wel een van de leukste! Als er brokjes in de bal zitten vindt hij het geweldig om met zijn poot op de bal te slaan in de hoop dat...
  Super leuke snackbal! Ik heb voor mijn pup meerdere snackballen geprobeerd en dit vindt hij toch wel een van de leukste! Als er brokjes in de bal zitten vindt hij het geweldig om met zijn poot op de bal te slaan in de hoop dat de bal op het bloemvormige gedeelte rolt. Als dit gebeurd, komen er iets meer brokjes uit dan bij het andere gat. Het bloemvormige gedeelte is iets afgevlakt waardoor de bal niet makkelijk op deze kant rolt. Dit is dus best wel een uitdaging en hij is er, anders dan bij normale snackballen, enorm fanatiek mee bezig. Hij blijft geïnteresseerd en raakt minder snel gefrustreerd dat hij er niks uit zal krijgen. Verder is de bal van goed stevig materiaal en kan hij zelfs een beetje stuiteren!
Schrijf je eigen review

Recent bekeken