facebook-pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...
Holle Snackbal voor Brokjes Vergroten Holle Snackbal voor Brokjes Vergroten Holle Snackbal voor Brokjes Vergroten Holle Snackbal voor Brokjes Vergroten Holle Snackbal voor Brokjes Vergroten Holle Snackbal voor Brokjes Vergroten Holle Snackbal voor Brokjes Vergroten Holle Snackbal voor Brokjes Vergroten Holle Snackbal voor Brokjes Vergroten

Max’s Shop

Holle Snackbal voor Brokjes

Maak je keuze

Vriendenprijs: 5,95

Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, dinsdag in huis.

Informatie

De BecoBall is een sterke, honden snackbal waarin brokjes verstopt kunnen worden, goed voor uren speelplezier met jouw hond. De snackbal is niet geheel rond, waardoor deze iedere keer een verrassende kant opstuitert. De vanillegeur is extra aantrekkelijk voor de hond. 

De producten van BecoThings worden gemaakt van plantaardig restafval, zoals bamboe en rijst. Deze natuurlijke vezels worden tot een poeder fijngemalen en door toevoeging van een biologisch afbreekbaar hars ontstaat een natuurlijk rubber dat in een vorm gegoten kan worden. De producten van Beco zijn vrij van giftstoffen, mileuvriendelijk en zodoende volledig veilig. Daarnaast zien de producten er ook nog eens super leuk uit!

De BecoBall snackbal is bij Max&Luna verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren en maar liefst 4 verschillende formaten. Zo is er een BecoBall voor iedere hond, ongeacht leeftijd of ras!

  • Small: 5 cm diameter
  • Medium: 6,5 cm diameter
  • Large: 7,5 cm diameter
  • Extra Large: 8,5 cm diameter

 

 

5/5

Pepper 19-10-2017 19:47

Onze Pepper is gek op dit balletje. Zowel met als zonder brokjes heeft ze ontzettend veel lol met de bal, die allerlei kanten op stuitert en rolt. Houdt haar ook binnen lekker in beweging!

Suggesties van Max