facebook-pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...
Zogoflex Zisc Flexibele Hondenfrisbee Vergroten Zogoflex Zisc Flexibele Hondenfrisbee Vergroten Zogoflex Zisc Flexibele Hondenfrisbee Vergroten Zogoflex Zisc Flexibele Hondenfrisbee Vergroten Zogoflex Zisc Flexibele Hondenfrisbee Vergroten Zogoflex Zisc Flexibele Hondenfrisbee Vergroten Zogoflex Zisc Flexibele Hondenfrisbee Vergroten Zogoflex Zisc Flexibele Hondenfrisbee Vergroten Zogoflex Zisc Flexibele Hondenfrisbee Vergroten Zogoflex Zisc Flexibele Hondenfrisbee Vergroten

Max’s Shop

Zogoflex Zisc Flexibele Hondenfrisbee

Maak je keuze

Vriendenprijs: 17,95

  • Payment Methods
  • Voor 17:00 besteld, morgen het leukste baasje!
  • Gratis retourneren
  • Gratis bezorgd v.a. 49,-
  • Persoonlijke Service

Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, dinsdag in huis.

Informatie

De Zogoflex Zisc is een flexibele hondenfrisbee, gemaakt van flexibel, stevig en onverslijtbaar materiaal. Deze frisbee maakt het voor jouw hond gemakkelijker om deze te vangen zonder dat het pijn doet of de bek van je hond beschadigd. 

De Zisc flexibele honden frisbee is gemakkelijk op te rapen van vlakke oppervlakten en is zeer uitdagend vanwege het zweven en stuiteren. Bovendien blijft de Zisc drijven op het water en is hij vaatwasserbestendig waardoor hij gemakkelijk schoon te houden is. De Zogoflex Zisc is ook aan te raden voor pups, door het flexibele materiaal zullen de tanden niet beschadigen.

Zogoflex staat bekend om zijn duurzame en milieuvriendelijke producten. De hondenspeeltjes bevatten geen chemische stoffen en zijn 100% recyclebaar waardoor ze volkomen veilig zijn voor jouw hond.

De Zisc flexibele hondenfrisbee is bij Max&Luna verkrijgbaar in diverse kleuren en een ‘glow in the dark’ variant zodat je hond ook in het donker kan spelen. Veel apporteer plezier!

Bekijk ook deze video over de Zisc hondenfrisbee:

4/5

Bernadette 11-07-2016 17:44

Leuk sppelgoed en niet kapot te krijgen! Heel blij mee en Toby helemaal!

5/5

Sasha 24-06-2016 15:41

Super speeltje voor een super prijs! Goed voor de conditie van de hond maar ook voor die van het baasje ;-)

Suggesties van Max