facebook-pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...
Kong Classic Hondenspeelgoed Rood Vergroten Kong Classic Hondenspeelgoed Rood Vergroten Kong Classic Hondenspeelgoed Rood Vergroten Kong Classic Hondenspeelgoed Rood Vergroten Kong Classic Hondenspeelgoed Rood Vergroten

Max’s Shop

Kong Classic Hondenspeelgoed Rood

Maak je keuze

6,99 Vriendenprijs: 4,99

Vandaag besteld, binnen 1-3 werkdagen bezorgd

Informatie

Kong Classic is het bekendste en zeer sterk speelgoed voor honden. Kong speeltjes worden al meer dan 30 jaar enthousiast gebruikt en aangeraden door dierenartsen, therapeuten, trainers, professionelen en tevreden klanten over heel de wereld.

Miljoenen honden en baasjes hebben bevestigd dat de Kong Classic "Het beste hondenspeeltje ter wereld is"! Dit stuiterende rubber speelgoed is ideaal voor honden die graag kauwen.

Door de speciale vorm van de Kong Classic stuitert het hondenspeelgoed onberekenbaar en traint het zo de concentratie en coördinatie van jouw hond. Speel- en jachtinstinct worden daardoor bevorderd. De Kong Classic kan je ook vullen met hondenbrokjes of lekkernijen voor extra speelplezier!

Welke Kong Classic is geschikt voor jouw hond?

  • X-Small: voor honden tot 5 kg
  • Small is geschikt voor honden tot 9 kg
  • Medium is geschikt voor honden van 7 tot 16 kg
  • Large is geschikt voor honden van 13 tot 29 kg
  • X-Large is geschikt voor honden van 27 tot 41 kg

De Kong Classic kan in de vaatwasmachine (bovenin de machine plaatsen in verband met het hete water onderin de machine).

5/5

Regina 14-02-2019 21:25

De Kong Classic gaat nooit vervelen! Onze hond is er dagelijks mee bezig. In de zomer vullen we hem en gaat ie in de vriezer, waardoor hij er nog langer mee speelt en het nog eens lekker verkoelend is!

Suggesties van Max