0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

Kong Classic - Zeer sterk Hondenspeelgoed - Vulbaar snackspeelgoed - Rood in XS tot XL - Geschikt voor gemiddelde kauwers

Productomschrijving
Kong Classic is het bekendste en zeer sterk speelgoed voor honden. Kong speeltjes worden al meer dan 30 jaar enthousiast gebruikt en aangeraden door dierenartsen, therapeuten, trainers, professionelen en tevreden klanten over heel de wereld. Miljoenen honden en baasjes hebben bevestigd dat de Kong Classic "Het beste hondenspeeltje ter wereld is"!�...

Kong Classic is het bekendste en zeer sterk speelgoed voor honden. Kong speeltjes worden al meer dan 30 jaar enthousiast gebruikt en aangeraden door dierenartsen, therapeuten, trainers, professionelen en tevreden klanten over heel de wereld.

Miljoenen honden en baasjes hebben bevestigd dat de Kong Classic "Het beste hondenspeeltje ter wereld is"! Dit stuiterende rubber speelgoed is ideaal voor honden die graag kauwen.

Door de speciale vorm van de Kong Classic stuitert het hondenspeelgoed onberekenbaar en traint het zo de concentratie en coördinatie van jouw hond. Speel- en jachtinstinct worden daardoor bevorderd. De Kong Classic kan je ook vullen met hondenbrokjes of lekkernijen voor extra speelplezier!

Welke Kong Classic is geschikt voor jouw hond?

 • X-Small: voor honden tot 5 kg
 • Small is geschikt voor honden tot 9 kg
 • Medium is geschikt voor honden van 7 tot 16 kg
 • Large is geschikt voor honden van 13 tot 29 kg
 • X-Large is geschikt voor honden van 27 tot 41 kg

Oplossing voor destructief kauwgedrag

Zonder een goede uitlaatklep voor het natuurlijke kauwinstinct, gaan veel honden destructief kauwen. Voor je het weet zijn je meubels en schoenen kapotgebeten! Voorkomen van destructief kauwgedrag is zeer belangrijk. Leer jouw hond aanvaardbaar kauwgedrag met een traktatie-gevulde KONG voor een mentaal stimulerende, langdurige uitdaging. Bevries de traktatie om de kauwmomenten te verlengen en voor verkoeling in de zomer. 

Voorkomt verveling en verlatingsangst bij de hond

Als jouw hond zich verveelt, zal hij een bezigheid gaan zoeken om de verveling te bestrijden. Dit kan leiden tot probleemgedrag. Gevulde en bevroren KONG’s houden de honden bezig en verlengen de speeltijd met een gezonde, langdurige, mentaal stimulerende uitdaging.

Verlatingsangst bij honden piekt binnen de eerste 20 minuten nadat hij of zij alleen wordt gelaten. Een traktatie-gevulde KONG helpt jouw hond om alleen thuis te blijven met goede dingen te associëren, waardoor die pieken van angst worden verlicht. Lees hier meer over in ons blog: Hondenspeelgoed om verlatingsangst te voorkomen

 

Eigenschappen van de KONG Classic

 • Mentaal stimulerend speelgoed dat inspeelt op de instictieve behoeftes van de hond
 • KONG klassieke rode rubberformule voor gemiddelde kauwers
 • Onvoorspelbare veerkracht voor apporteerspelletjes
 • Zeer geschikt om te vullen met snacks 
 • Aanbevolen door dierenartsen, trainers en hondenliefhebbers wereldwijd
 • Gemaakt van natuurlijk rubber
 • Bevries het speeltje met snacks voor langdurig speelplezier en verkoeling

KONG Classic Schoonmaken

 • Week de KONG in warm water met afwasmiddel om restjes los te maken.
 • Gebruik een flessenborstel of een oude tandenborstel om hardnekkige deeltjes binnenin te verwijderen en spoel de KONG uit
 • Of was de KONG in het bovenste rek van de vaatwasser

 

Productspecificaties

Artikelnummer
4962
EAN
035585111117
Artikel
Kong Classic Rood
Afmetingen
Verkrijgbaar in XS t/m XL

Reviews

5 / 5Gebaseerd op 1 review(s)
 • 5 / 5
  Gepost door: Regina op 14 Februari 2019
  De Kong Classic gaat nooit vervelen! Onze hond is er dagelijks mee bezig. In de zomer vullen we hem en gaat ie in de vriezer, waardoor hij er nog langer mee speelt en het nog eens lekker verkoelend is!
Schrijf je eigen review

Recent bekeken