facebook-pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...
Hondenbal met Touw voor Honden in Blauw, Groen en Roze Vergroten Hondenbal met Touw voor Honden in Blauw, Groen en Roze Vergroten Hondenbal met Touw voor Honden in Blauw, Groen en Roze Vergroten Hondenbal met Touw voor Honden in Blauw, Groen en Roze Vergroten Hondenbal met Touw voor Honden in Blauw, Groen en Roze Vergroten Hondenbal met Touw voor Honden in Blauw, Groen en Roze Vergroten Hondenbal met Touw voor Honden in Blauw, Groen en Roze Vergroten Hondenbal met Touw voor Honden in Blauw, Groen en Roze Vergroten Hondenbal met Touw voor Honden in Blauw, Groen en Roze Vergroten

Max’s Shop

Hondenbal met Touw voor Honden in Blauw, Groen en Roze

Maak je keuze

Vriendenprijs: 8,95

Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, dinsdag in huis.

Informatie

Deze hondenbal aan een touw is een variant op de BecoBall. Aan de speelgoedbal is een touw bevestigd waarmee het speeltje gemakkelijk verder weg gegooid kan worden. 

Het touw is gemaakt van een mix van hennep en katoen. De bal zelf is gemaakt van plantaardig restafval, zoals bamboe en rijst. Deze natuurlijke vezels worden tot een poeder fijngemalen en door toevoeging van een biologisch afbreekbaar hars ontstaat een natuurlijk rubber dat in een vorm gegoten kan worden.

De producten van Beco zijn vrij van giftstoffen en ecologisch afbreekbaar. Door de frisse kleuren ziet het product er ook nog eens super leuk uit!

De BecoBall bal met touw is bij Max&Luna verkrijgbaar in de kleuren blauw, groen en roze. En de maten Small (30 cm) en Large (50 cm).

5/5

Stefanie 22-03-2018 23:00

Super! Een milieuvriendelijke bal en veilig voor onze hond, die er al veel plezier mee gehad heeft. Ziet er leuk uit en door het touw kan de bal behoorlijk ver gegooid worden.

5/5

Eline 06-04-2017 22:45

Helemaal top deze hondenbal. Onze Harley is er gek mee. Het is een heel prettig idee dat deze bal vrij van gifstoffen is, geen probleem als hij z'n tanden er wat al te fel in zet.

Suggesties van Max