facebook-pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...
Kauwbot Flexibel van Rubber voor Hond - Beco Pets - in Groen, Blauw of Roze - Maat S/M/L Vergroten Kauwbot Flexibel van Rubber voor Hond - Beco Pets - in Groen, Blauw of Roze - Maat S/M/L Vergroten Kauwbot Flexibel van Rubber voor Hond - Beco Pets - in Groen, Blauw of Roze - Maat S/M/L Vergroten Kauwbot Flexibel van Rubber voor Hond - Beco Pets - in Groen, Blauw of Roze - Maat S/M/L Vergroten Kauwbot Flexibel van Rubber voor Hond - Beco Pets - in Groen, Blauw of Roze - Maat S/M/L Vergroten Kauwbot Flexibel van Rubber voor Hond - Beco Pets - in Groen, Blauw of Roze - Maat S/M/L Vergroten Kauwbot Flexibel van Rubber voor Hond - Beco Pets - in Groen, Blauw of Roze - Maat S/M/L Vergroten Kauwbot Flexibel van Rubber voor Hond - Beco Pets - in Groen, Blauw of Roze - Maat S/M/L Vergroten Kauwbot Flexibel van Rubber voor Hond - Beco Pets - in Groen, Blauw of Roze - Maat S/M/L Vergroten

Max’s Shop

Kauwbot Flexibel van Rubber voor Hond - Beco Pets - in Groen, Blauw of Roze - Maat S/M/L

Maak je keuze

5,95

  • Payment Methods
  • Payment Methods
  • Voor 17:00 besteld, morgen het leukste baasje!
  • Gratis retourneren
  • Gratis verzending vanaf 20,-
  • Persoonlijke Service

Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, dinsdag in huis.

Informatie

De BecoBone is een flexibel, rubber kauwbot voor honden dat gemaakt is van duurzaam restmateriaal. Vanwege de openingen aan de buitenzijde is het mogelijk snoepjes in het speeltje te verstoppen en te gebruiken tijdens apporteerspelletjes. 

De BecoBone kauwbot is gemaakt van plantaardig restafval, zoals bamboe en rijst. De natuurlijke vezels worden tot een poeder fijngemalen en door toevoeging van een biologisch afbreekbaar hars ontstaat een natuurlijk rubber dat in een vorm gegoten kan worden. De producten van Beco zijn vrij van giftstoffen en ecologisch afbreekbaar.

De BecoBone rubber kauwbot voor honden geeft een vanilla geur af, waardoor het ‘bot’ extra aantrekkelijk is voor je hond.

De BecoBone rubber kauwbot is bij Max&Luna verkrijgbaar in twee formaten en in 3 frisse kleuren; groen, blauw en roze.

De small variant is 12 cm, de medium 17,5 cm en de large 22 cm. Het kleine formaat is uitermate geschikt voor kleine(re) rassen of voor puppies die hun tanden aan het wisselen zijn.

Suggesties van Max

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »