Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

West Paw Zwig Zogoflex Echo - Flexibele Werpstok voor Honden - Ideaal voor Trekspel - Blijft Drijven - Groen, Oranje en Paars - 35 cm lang

West Paw Zwig Zogoflex Echo - Flexibele Werpstok voor Honden - Ideaal voor Trekspel - Blijft Drijven - Groen, Oranje en Paars - 35 cm lang Vergroten West Paw Zwig Zogoflex Echo - Flexibele Werpstok voor Honden - Ideaal voor Trekspel - Blijft Drijven - Groen, Oranje en Paars - 35 cm lang Vergroten West Paw Zwig Zogoflex Echo - Flexibele Werpstok voor Honden - Ideaal voor Trekspel - Blijft Drijven - Groen, Oranje en Paars - 35 cm lang Vergroten West Paw Zwig Zogoflex Echo - Flexibele Werpstok voor Honden - Ideaal voor Trekspel - Blijft Drijven - Groen, Oranje en Paars - 35 cm lang Vergroten West Paw Zwig Zogoflex Echo - Flexibele Werpstok voor Honden - Ideaal voor Trekspel - Blijft Drijven - Groen, Oranje en Paars - 35 cm lang Vergroten West Paw Zwig Zogoflex Echo - Flexibele Werpstok voor Honden - Ideaal voor Trekspel - Blijft Drijven - Groen, Oranje en Paars - 35 cm lang Vergroten West Paw Zwig Zogoflex Echo - Flexibele Werpstok voor Honden - Ideaal voor Trekspel - Blijft Drijven - Groen, Oranje en Paars - 35 cm lang Vergroten West Paw Zwig Zogoflex Echo - Flexibele Werpstok voor Honden - Ideaal voor Trekspel - Blijft Drijven - Groen, Oranje en Paars - 35 cm lang Vergroten West Paw Zwig Zogoflex Echo - Flexibele Werpstok voor Honden - Ideaal voor Trekspel - Blijft Drijven - Groen, Oranje en Paars - 35 cm lang Vergroten West Paw Zwig Zogoflex Echo - Flexibele Werpstok voor Honden - Ideaal voor Trekspel - Blijft Drijven - Groen, Oranje en Paars - 35 cm lang Vergroten

Max’s Shop

West Paw Zwig Zogoflex Echo - Flexibele Werpstok voor Honden - Ideaal voor Trekspel - Blijft Drijven - Groen, Oranje en Paars - 35 cm lang

Maak je keuze

 • Payment Methods
 • payment-providers
 • payment-providers
 • Vandaag besteld, morgen het leukste baasje!
 • Gratis retourneren
 • Gratis verzending vanaf 20,-
 • Persoonlijk advies

Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, dinsdag in huis.

Informatie

West Paw Zwig Zogoflex Echo - Sterke en flexibele werpstok voor honden

Deze werpstok voor honden is 35 cm lang en is zó buigzaam en flexibel dat mensen het bijna net zo leuk vinden om ermee te spelen als honden! De West Paw Zwig Zogoflex Echo combineert vorm met textuur om een onweerstaanbare kauwsensatie te creëren en heeft een twist waardoor het perfect is voor apporteren en waterspelen. Door het flexibele materiaal blijven honden geïntrigeerd, zelfs als ze het ‘alleen maar’ in hun mond houden.

Zelfs puppy’s en oudere honden kunnen deze flexibele stok gemakkelijk optillen met hun bek of tussen hun poten houden om erop te kouden kauwen. Ideaal om binnen mee te spelen, speel samen een sjorspel of verstop de Zwig en moedig de hond aan om deze te vinden.

Gemaakt van het duurzame Zogoflex materiaal, maar dan met een holle binnenkant. Dit maakt dat Zwig lichtgewicht en duurzaam genoeg voor volhardende kauwers, die van flexibel en beweeglijk kauwspeelgoed houden. 

De West Paw Zwig Zogoflex Echo drijft op het water en is een stuk veiliger dan een houten stok die kan splinteren. En omdat de Zwig blijft drijven, is dit het perfecte speelgoed voor honden die houden van zwemmen en apporteerspelletjes in het water. Dit speeltje is dus ideaal om samen met je hond buiten te spelen

Baasjes zijn dol op de Zwig, omdat dit speeltje:

 • Stuitert op het land en drijft in het water, waardoor het ideaal is voor interactief spel.
 • De vorm zorgt voor onvoorspelbare bewegingen en je hond geïnteresseerd houdt.
 • Het holle, flexibele materiaal zorgt voor een extra bevredigende kauwervaring.
 • Licht van gewicht is, waardoor het ook fantastisch speelgoed is voor kleine hondenrassen.
 • Zacht is voor jouw hond om in te bijten.
 • Extra sterk is door de bijzondere Zogoflex-technologie. 
 • Langer mee gaat dan de meeste speeltjes.
 • Geen schadelijke stoffen afgeeft tijdens het spelen. 
 • Vaatwasmachinebestendig is (bovenste rekje).
 • West Paw B-corp gecertificeerd is. 
 • Gemaakt is van gerecycled plastic. 
 • Ondersteund wordt door West Paw's Love it Guarantee™.
 • Recyclebaar is via het Join the Loop®-recyclingprogramma.

Zogoflex is een ongelooflijk sterk materiaal dat wordt gebruikt om duurzaam hondenspeelgoed van te maken. Deze speeltjes blijven drijven, zijn buigzaam en gaan langer mee dan de meeste andere speeltjes. De stoere speeltjes van Zogoflex worden geleverd in vrolijke, duidelijk zichtbare kleuren. Het speelgoed van West Paw is gemaakt van volledig gerecycled plastic. Bovendien zijn ze 100% recyclebaar en geven ze geen schadelijke stoffen af tijdens het spelen. Duurzamer wordt het niet! 

Let op: de Zogoflex speeltjes van West Paw zijn erg sterk, maar geen enkel hondenspeelgoed is onverwoestbaar. Kies een passend speeltje voor jouw hond, gebruik hiervoor de 'Play Chart' of vraag Max&Luna om hulp bij jouw keuze. 

Ideaal voor trekspel

Deze werpstok is ideaal voor trekspelletjes. Een trekspel is een spel waarbij zowel de hond als jij als eigenaar het speeltje ieder aan een kant vasthoudt en er aan trekt. Om te voorkomen dat de hond je in de handen bijt is het verstandig om te kiezen voor trekspeelgoed waarbij de afstand tussen je handen en de hondenbek groot genoeg is. De West Paw Zwig is perfect voor trekspel. Dit speelgoed zorgt voor voldoende afstand tussen de bek van de hond en je handen en zo blijft samen trekken ook leuk. Leren hoe je het leukste trekspel speelt met je hond? Lees ons blog!

 

Barcode Artikel Kleur
747473759652 West Paw Zwig Zogoflex Echo Groen
747473759669 West Paw Zwig Zogoflex Echo Oranje
747473759645 West Paw Zwig Zogoflex Echo Paars

Suggesties van Max