facebook-pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...
Werpstok voor Honden Sterk en Flexibel Vergroten Werpstok voor Honden Sterk en Flexibel Vergroten Werpstok voor Honden Sterk en Flexibel Vergroten Werpstok voor Honden Sterk en Flexibel Vergroten Werpstok voor Honden Sterk en Flexibel Vergroten Werpstok voor Honden Sterk en Flexibel Vergroten Werpstok voor Honden Sterk en Flexibel Vergroten Werpstok voor Honden Sterk en Flexibel Vergroten

Max’s Shop

Werpstok voor Honden Sterk en Flexibel

Maak je keuze

Vriendenprijs: 25,95

Vandaag besteld, binnen 1-3 werkdagen bezorgd

Informatie

Deze werp stok voor honden is zo buigzaam en flexibel dat mensen het bijna net zo leuk vinden om ermee te spelen als honden! De Zogoflex Zwig combineert vorm met textuur om een onweerstaanbare kauwsensatie te creëren. Door het flexibele materiaal blijven honden geïntrigeerd, zelfs als ze het ‘alleen maar’ in hun mond houden (wat ze helemaal geweldig vinden).

Zelfs puppy’s en oudere honden kunnen deze flexibele stok gemakkelijk optillen met hun mond of tussen hun poten houden om erop te kouden kauwen. Gemaakt van het duurzame en erg geliefde Zogoflex® materiaal, maar dan met een holle binnenkant. Dit maakt dat Zwig™ lichtgewicht is en duurzaam genoeg voor de volhoudende kauwers, die van een flexibel en bewegelijk kauwspeeltje houden. De Zwig™ is ook de perfecte vervanger voor de houten stokken. Veel veiliger om te gooien en achteraan te rennen, zonder gevaar van splinters. En licht om mee te nemen. 

Eigenschappen:

  • De intrigerende vorm zorgt voor een onvoorspelbare bewegingen om honden geïnteresseerd te houden.
  • Grondig schoon te maken in de vaatwasser of door eenvoudig af te spoelen
  • Het holle, meegevende materiaal zorgt voor een extra bevredigende kauwervaring
  • Interactief speelgoed voor hond en mens, moedigt ook zelfstandig spelen aan
  • Blijft drijven, dus uren water speelplezier gegarandeerd!
  • Licht gewicht, waardoor het ook fantastisch speelgoed is voor de echte kleine rassen
  • Ideaal om binnen mee te spelen, speel samen ene sjorspel of verstop de Zwig™ en moedig de hond aan om deze te vinden
  • Pure lol, geen latex, BPA, ftalaten of giftige inkten
  • Verkrijgbaar in drie kleuren, Oranje, Groen en Paars
  • Afmeting: 35 cm

Speel Slim. Speel Veilig. 
Al eeuwenlang spelen honden met veel plezier met stokken en tennisballen. Al lijkt het ongevaarlijk om hiermee te apporteren, dat is het zeker niet. Stokken kunnen splinteren en hierdoor in de tong of keel prikken. Tennisballen bevatten giftige lijm, het pluis van de tennisbal kan het verteringssysteem verstoppen en tanden en kiezen kunnen harder slijten door het veelvuldig gebruik van een tennisbal. Kies daarom voor de veilige opties van Zogoflex!

Suggesties van Max