facebook-pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...
Petstages Houten Stok voor Honden voor op te Kauwen Vergroten Petstages Houten Stok voor Honden voor op te Kauwen Vergroten Petstages Houten Stok voor Honden voor op te Kauwen Vergroten Petstages Houten Stok voor Honden voor op te Kauwen Vergroten Petstages Houten Stok voor Honden voor op te Kauwen Vergroten Petstages Houten Stok voor Honden voor op te Kauwen Vergroten Petstages Houten Stok voor Honden voor op te Kauwen Vergroten Petstages Houten Stok voor Honden voor op te Kauwen Vergroten Petstages Houten Stok voor Honden voor op te Kauwen Vergroten

Max’s Shop

Petstages Houten Stok voor Honden voor op te Kauwen

Maak je keuze

Vriendenprijs: 3,95

Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, dinsdag in huis.

Informatie

Deze kauwstok voor honden combineert echt hout met een duurzaam synthetisch materiaal waardoor een aantrekkelijke, sterkere en veilige kauwstok ontstaat. De natuurlijke hout geur is onweerstaanbaar voor jouw hond, deze zal er uren op kauwen!

Kenmerken van deze kauwstok voor honden:
  • Ideaal voor honden die graag kauwen!
  • Onweerstaanbare hout geur
  • Combinatie van hout en synthetisch materiaal
  • Alternatief voor een bot
  • Verkrijgbaar in 4 maten: Extra Small (10cm); Small (12,7cm); Medium (18,4cm) en Large

 

5/5

Olivier 11-01-2017 14:19

Mijn hond is gek op stokken, maar dat leverde vaak splinters in haar bek, vieze handen voor mij en nog meer ellende op. Nou is dit toch een uitkomst. Ziet er uit als een stok, apporteren gaat prachtig hiermee en het kauwen doet ze er ook graag op, zonder splinters. Top aankoop.

Suggesties van Max