Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Super Sterk Kauwbot voor Hond - West Paw Hurley® met Zogoflex - in Blauw, Groen of Oranje in XS/S/L

Super Sterk Kauwbot voor Hond - West Paw Hurley® met Zogoflex - in Blauw, Groen of Oranje in XS/S/L Vergroten Super Sterk Kauwbot voor Hond - West Paw Hurley® met Zogoflex - in Blauw, Groen of Oranje in XS/S/L Vergroten Super Sterk Kauwbot voor Hond - West Paw Hurley® met Zogoflex - in Blauw, Groen of Oranje in XS/S/L Vergroten Super Sterk Kauwbot voor Hond - West Paw Hurley® met Zogoflex - in Blauw, Groen of Oranje in XS/S/L Vergroten Super Sterk Kauwbot voor Hond - West Paw Hurley® met Zogoflex - in Blauw, Groen of Oranje in XS/S/L Vergroten Super Sterk Kauwbot voor Hond - West Paw Hurley® met Zogoflex - in Blauw, Groen of Oranje in XS/S/L Vergroten Super Sterk Kauwbot voor Hond - West Paw Hurley® met Zogoflex - in Blauw, Groen of Oranje in XS/S/L Vergroten Super Sterk Kauwbot voor Hond - West Paw Hurley® met Zogoflex - in Blauw, Groen of Oranje in XS/S/L Vergroten Super Sterk Kauwbot voor Hond - West Paw Hurley® met Zogoflex - in Blauw, Groen of Oranje in XS/S/L Vergroten Super Sterk Kauwbot voor Hond - West Paw Hurley® met Zogoflex - in Blauw, Groen of Oranje in XS/S/L Vergroten

Max’s Shop

Super Sterk Kauwbot voor Hond - West Paw Hurley® met Zogoflex - in Blauw, Groen of Oranje in XS/S/L

Maak je keuze

 • Payment Methods
 • payment-providers
 • payment-providers
 • Vandaag besteld, morgen het leukste baasje!
 • Gratis retourneren
 • Gratis verzending vanaf 20,-
 • Persoonlijk advies

Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, dinsdag in huis.

Informatie

West Paw Hurley met Zogoflex - Super Sterk Kauwbot!

Zogoflex Hurley is een sterk kauwspeeltje voor je hond dat stuitert en blijft drijven, maar bovenal geschikt is om eindeloos op te kauwen. Hurley is hondenspeelgoed in de vorm van een bot. Dit speelbot absorbeert geen kwijl. Hurley biedt zowel de pret van een bal, alsmede de voordelen van een bot voor het kauwen, in de vorm van een duurzaam speeltje.

Vervang de reguliere runderhuidbotten door het veilige speelbot van Zogoflex. De West Paw Hurley kan in de afwasmachine, is dus eenvoudig te reinigen en kan jaren mee.

Dit speelbot van Zogoflex is bij Max&Luna verkrijgbaar in 3 maten (extra small/11,5cm, small/ 15cm & large/ 21cm) en 3 kleuren (blauw, groen en oranje) dus geschikt voor elke hond!

Meer weten over dit speel- en kauwbot? Bekijk dan deze video:

Suggesties van Max