0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

West Paw Skamp - Sterk interactief hondenspeelgoed - met Zogoflex Echo - Vervangt de houten stok - Paars, Groen of Oranje

Productomschrijving
De West Paw Skamp is de perfecte vervanger voor de houten stokken. Als werpstok is de Skamp veel veiliger om te gooien en achteraan te rennen, zonder gevaar van splinters. Licht om mee te nemen en door het unieke ontwerp met de drie ‘benen’ is het ook uitstekend geschikt om een trekspel mee te spelen! Werpstok voor apporteren De West Paw Skam...

De West Paw Skamp is de perfecte vervanger voor de houten stokken. Als werpstok is de Skamp veel veiliger om te gooien en achteraan te rennen, zonder gevaar van splinters. Licht om mee te nemen en door het unieke ontwerp met de drie ‘benen’ is het ook uitstekend geschikt om een trekspel mee te spelen!

Werpstok voor apporteren

De West Paw Skamp is de perfecte werpstok voor jouw hond, zo buigzaam en flexibel dat mensen het bijna net zo leuk vinden als honden om er mee te spelen! Het speeltje combineert vorm met textuur om een onweerstaanbare kauwsensatie te creëren. Door het flexibele materiaal blijven honden geïntrigeerd, zelfs als ze het alleen maar in hun mond houden (wat ze helemaal geweldig vinden).

Licht en sterk hondenspeelgoed

Vanwege het lichte gewicht kunnen zelfs puppy’s en oudere honden de West Paw Skamp gemakkelijk optillen met hun mond of tussen hun poten houden om erop te kouden kauwen. Gemaakt van het duurzame en erg geliefde Zogoflex materiaal, maar dan met een holle binnenkant.

De Skamp met Zogoflex Echo in het kort:

 • Intrigerende vorm zorgt voor een onvoorspelbare bewegingen om honden geïnteresseerd te houden.
 • Grondig schoon te maken in de vaatwasser of door eenvoudig af te spoelen
 • Het holle, meegevende materiaal zorgt voor een extra bevredigende kauwervaring
 • Interactief speelgoed voor hond en mens, moedigt ook zelfstandig spelen aan
 • Blijft drijven, dus uren water speelplezier gegarandeerd!
 • Licht van gewicht, waardoor het ook fantastisch speelgoed is voor de echte kleine rassen
 • Ideaal om binnen mee te spelen, speel samen ene sjorspel of verstop de Skamp en moedig de hond aan om deze te vinden
 • Pure lol, geen latex, BPA, ftalaten of giftige inkten
 • Verkrijgbaar in drie kleuren: Oranje, Groen en Paars
 • Afmeting: 22 cm

 

Meer over Zogoflex Echo

Ieder hond speelt weer anders. Daarom is het tijd voor een lichtere, flexibelere en levendigere manier van spelen en kauwen! De Zogoflex Echo-Collectie is gemaakt in de Verenigde Staten van hetzelfde niet giftige, duurzame en CE goedgekeurde materiaal. Maar dan met een holle binnenkant wat het speelgoed flexibeler en licht gewicht maakt. De West Paw Zwig en Skamp zijn de West Paw-waardige versie op de traditionele tennisbal en stok – alleen dan veiliger, beter en duurzamer. En gewoonweg leuker dan de originele exemplaren. Het speelgoed is net iets anders ontworpen dan de originele vormen zodat ze een onverwachte kant uit kunnen stuiteren tijdens een speeltje apporteren.

Speel Slim. Speel Veilig.

Al eeuwenlang spelen honden met veel plezier met stokken en tennisballen. Al lijkt het ongevaarlijk om hiermee te apporteren, dat is het zeker niet. Stokken kunnen splinteren en hierdoor in de tong of keel prikken. Tennisballen bevatten giftige lijm, het pluis van de tennisbal kan het verteringssysteem verstoppen en tanden en kiezen kunnen harder slijten door het veelvuldig gebruik van een tennisbal. Kies daarom voor de veiligere optie, de Rando, Zwig of Skamp.

Ideaal voor trekspelletjes

De West Paw Skamp is perfect voor trekspel. Een trekspel is een spel waarbij zowel de hond als jij als eigenaar het speeltje ieder aan een kant vasthoudt en er aan trekt. Om te voorkomen dat de hond je in de handen bijt is het verstandig om te kiezen voor trekspeelgoed waarbij de afstand tussen je handen en de hondenbek groot genoeg is. De Skamp is zelfs geschikt voor twee honden, om tegelijk samen te trekken. 

Wat is het verschil tussen Zogoflex en Zogoflox Echo?

 • Zogoflex – massief gemaakt, ontwikkeld met duurzaamheid in gedachte voor de zachtaardige tot (zeer) fanatieke kauwer.
 • Zogoflex Echo - Zogoflex maar dan met een holle binnenkant. Gemaakt voor honden die van een flink stuitereffect houden.

Productspecificaties

Artikelnummer
5186
EAN
747473760191
Artikel
West Paw Skamp
Afmetingen
22 cm

Reviews

5 / 5Gebaseerd op 2 review(s)
 • 5 / 5
  Gepost door: Gonny& Jack op 9 Juli 2023

  Jack is er helemaal gek mee. Hii maakt alles kapot maar deze blijft heel! Het is echt sterk! Heel fijn!

  ...

  Jack is er helemaal gek mee. Hii maakt alles kapot maar deze blijft heel! Het is echt sterk! Heel fijn!

 • 5 / 5
  Gepost door: Loes Neuteboom op 17 April 2023

  Het is een super speeltje alleen wel snel stuk. Dit is de 3e al. Maar onze Bram is er zo gek van dat hij weer een nieuwe...

  Het is een super speeltje alleen wel snel stuk. Dit is de 3e al. Maar onze Bram is er zo gek van dat hij weer een nieuwe krijgt.

  • +Handig om te werpen
  • -Snel stuk
Schrijf je eigen review

Recent bekeken