facebook-pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...
PetSafe Automatische Ballenwerper voor Honden Vergroten PetSafe Automatische Ballenwerper voor Honden Vergroten PetSafe Automatische Ballenwerper voor Honden Vergroten PetSafe Automatische Ballenwerper voor Honden Vergroten PetSafe Automatische Ballenwerper voor Honden Vergroten PetSafe Automatische Ballenwerper voor Honden Vergroten

Max’s Shop

PetSafe Automatische Ballenwerper voor Honden

Vriendenprijs: 189,95

Vandaag besteld, binnen 1-3 werkdagen bezorgd

Informatie

Leer je hond om zelf een bal te laten apporteren met de automatische ballenwerper voor honden van PetSafe! Het automatische ballengooi apparaat voor honden maakt apporteren leuker dan ooit tevoren! Het apparaat is geschikt voor normale tennisballen (2 bijgeleverd) en eenvoudig in te stellen op 9 verschillende afstanden tussen de 2 en 10 meter. Door de bewegingssensoren wordt jij of je hond nooit verrast door tegemoetkomende bal.

Je hond kan zelf de bal terug in de iFetch doen en deze wordt dan automatisch afgeschoten. Na 15 minuten gaat deze PetSafe automatische ballenwerper even in 'rust' zodat je hond niet oververmoeid raakt.

De PetSafe automatische ballenwerper voor honden is waterafstotend en werkt op batterijen (niet meegeleverd) of een voedingskabel (meegeleverd).

Afmetingen: 30,5 x 34,3 x 34,3 cm (lengte x breedte x hoogte)

Gewicht: 2 kg

 

Wil je meer weten over de werking van de PetSafe automatische ballenwerper? Bekijk dan deze video:

 

 

 

 

 

 

5/5

Joost 12-09-2017 15:30

Een uitvinding voor luie bazen met actieve honden. Als ik door de week na een lange werkdag te moe ben om nog lange wandelingen te maken, is dit echt een uitkomst. En zelfs na een wandeling heeft onze Jip vaak nog genoeg energie om een poosje bezig te zijn met de ballenwerper!

5/5

Evert 19-04-2017 15:44

Voor Simba, onze superactieve flatcoated retriever, is dit een geweldig extraatje op lange wandelingen. Voor z'n bazen is het de oplossing als de hond nog vol energie zit terwijl ze zelf even aan wat rust toe zijn. Blije hond en tevreden baasjes.

5/5

Michel 20-01-2017 15:18

Echt hartstikke leuk. We hebben deze nog niet zo lang, maar hij bevalt erg goed. De hond vind het prachtig en heeft ook al geleerd dat hij zelf de ballen er weer in kan doen zodat ze nog een keer schieten. Echt leuk om te doen, heb er ook al veel vragen overgehad van voorbijgangers wat voor moois ik daar heb. Aanrader voor iedereen met een hond.

Suggesties van Max