Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Het leukste en meest leerzame speelgoed voor jouw puppy!

Filters

Filters resultaten

Categorieën

Prijsklasse

Merken

Soort huisdier

Formaat

Kleur

Speciale zorg

Korting tot

  • 1 - 24 van 64

  • 1 - 24 van 64

Het leukste en meest leerzame speelgoed voor jouw pup vind je bij Max&Luna!

Puppy's zitten vol energie en je pup uitputten is bijna onmogelijk. Zeker omdat je met een jonge hond nog niet te lang mag lopen. Pups worden echter eerder moe van spelletjes waarmee ze hun hersenen moeten gebruiken. Het juiste & leukste puppy speelgoed maakt hen dus niet alleen moe maar ook sociaal en intelligent. Bij Max&Luna vind je een ruim en divers online aanbod aan puppy speelgoed.

Naast spelletjes voor puppies waarbij ze beloond worden met snoepjes zoals een snackbal voor puppy's, heeft Max&Luna natuurlijk ook knuffels voor puppy's in het online assortiment. Deze puppyknuffels zijn gemaakt van zachter pluche materiaal dan voor volwassen honden.

Nieuwe hondenbaasjes zijn geneigd kleine knuffeltjes te kopen voor hun pup. Maar juist een grote knuffel kan zo maar eens het beste vriendje worden van jouw hond. Grote knuffels zijn vaak beter bestand tegen de scherpe puppytandjes. Maar uiteraard zal zacht speelgoed door pups worden kapotgebeten, daar weten hondenbaasjes alles van!

Pups kunnen ook spelen met speelgoed voor volwassen honden. Let wel op dat er geen losse onderdelen aan zitten waarin hij zich kan verslikken. Oudere honden zijn vaak iets voorzichtiger tijdens het spelen, uitzonderingen daar gelaten.

Zorg ook voor variatie qua puppy speelgoed zodat je pup zich niet gaat vervelen. Als je pup tijdens het spelen in je broek of hand gaat bijten, is het tijd om je pup te kalmeren om daarna pas weer verder te spelen. Is je pup groot en wild, pas dan het speelgoed erop aan zodat je hand niet per ongeluk tussen zijn scherpe tanden komt. 

Het is een fabel dat je je pup nooit moet laten winnen bij een trekspelletje om te tonen wie de baas is. Op die manier zal hij snel de interesse in het trekspel verliezen. Leer je pup wel het commando 'los' door je hand met het speeltje volledig stil te houden en je jonge hond te belonen zodra deze los laat. Na een tijdje kan je het woord 'los' erbij zeggen zodat je pup de combinatie zal begrijpen. Een touw met bijring voor puppy's is daarvoor perfect.

Heel veel speelplezier met jouw puppy!