facebook-pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...

Het leukste en meest leerzame speelgoed voor jouw Puppy!

Filter resultaten

Categorieën

Prijsklasse

Merken

Soort artikel

  • 1 - 11 van 11

  • 1 - 11 van 11

Puppies zitten natuurlijk vol energie en je pup uitputten is bijna onmogelijk. Zeker omdat je met een jonge hond nog niet lang mag lopen. Pups worden echter eerder moe van spelletjes waarmee ze hun hersenen moeten gebruiken. Het juiste & leukste puppy speelgoed maakt hen dus niet alleen moe maar ook sociaal en intelligent. Bij Max&Luna vind je een ruim en divers online aanbod aan puppy speelgoed.

Naast spelletjes voor puppies waarbij ze beloond worden met snoepjes zoals een snackbal voor puppies, heeft Max&Luna natuurlijk ook knuffels voor puppies in het online assortiment. Deze puppyknuffels zijn gemaakt van zachter pluche materiaal dan voor volwassen honden.

Heb jij je je pup net in huis? Dan kan je hij zich in het begin onwennig voelen en heimwee hebben naar het nest. Speciaal voor deze pups zijn er knuffels met een kloppend hartje verkijgbaar zodat je ze zich snel vertrouwt voelen in het nieuwe huis.

Pups kunnen natuurlijk ook spelen met speelgoed voor volwassen honden. Let wel op dat er geen losse onderdelen aan zitten waarin je hij zich kan verslikken. Oudere honden zijn vaak toch iets voorzichtiger.

Zorg ook voor variatie qua puppy speelgoed zodat je pup zich niet gaat vervelen. Als hij je tijdens het spelen in je broek of hand gaat bijten, is het tijd om je pup even te kalmeren om daarna weer verder te spelen. Is je pup groot en wild, pas dan ook de speeltjes erop aan zodat je hand niet per ongeluk tussen zijn scherpe tanden komt.

Het is een fabel dat je je pup nooit moet laten winnen bij een trekspelletje om te tonen wie de baas is. Op die manier zal hij snel de interesse in het trekspel verliezen. Leer je pup wel het commando 'los' door je hand met het speeltje volledig stil te houden en je jonge hond te belonen zodra deze los laat. Na een tijdje kan je het woord 'los' erbij zeggen zodat je pup de combinatie zal begrijpen. Een touw met bijring voor puppies is daarvoor perfect.

Heel veel speelplezier met jouw puppy!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »