facebook-pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...
Beco Pets Speeltouw voor pups met bijtring Vergroten Beco Pets Speeltouw voor pups met bijtring Vergroten Beco Pets Speeltouw voor pups met bijtring Vergroten Beco Pets Speeltouw voor pups met bijtring Vergroten Beco Pets Speeltouw voor pups met bijtring Vergroten Beco Pets Speeltouw voor pups met bijtring Vergroten Beco Pets Speeltouw voor pups met bijtring Vergroten Beco Pets Speeltouw voor pups met bijtring Vergroten Beco Pets Speeltouw voor pups met bijtring Vergroten

Max’s Shop

Beco Pets Speeltouw voor pups met bijtring

Maak je keuze

Vriendenprijs: 8,95

Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, dinsdag in huis.

Informatie

De BecoHoop met touw, is net zoals de reguliere Beco bijtring, flexibel, zacht en lichtgewicht. Een vrolijk en natuurlijk puppyspeeltje, samengesteld uit natuurlijke materialen. 

De bijtring voor pups is gemaakt van restafval van bamboe en rijst, waardoor deze zeer flexibel en elastisch is. Het touw is gemaakt van 100% natuurlijk katoen. De door Beco gebruikte hoogwaardige materialen zijn volledig vrij van gifstoffen en ecologisch afbreekbaar.

Gooien, trekken, rollen, de BecoHoop staat garant voor uren speelplezier met jouw puppy, en met het lange touw is het mogelijk nog verder te gooien. De vanille smaak maakt de BecoHoop nog eens extra aantrekkelijk en een onweerstaanbaar speeltje voor iedere pup.

De BecoHoop met touw is bij Max&Luna verkrijgbaar in twee formaten; small en large en maar liefst 3 hippe kleuren.

Suggesties van Max