0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

Petstages Cool Teething Stick - Verkoelend kauwspeeltje voor puppies - Geschikt om in te vriezen - 22 cm lang

Productomschrijving
Petstages Cool Teething Stick is een leuk kauwspeeltje speciaal ontwikkeld voor puppy's die hun tandjes aan het wisselen zijn. De lintjes zijn fijn om op te kauwen en verzachten het tandvlees, de buitenkant van het speeltje knispert en zorgt voor extra speelplezier voor jouw pup. De Cool Teething Stick is 22 cm lang.  Verkoelend kauwspeeltje voor...

Petstages Cool Teething Stick is een leuk kauwspeeltje speciaal ontwikkeld voor puppy's die hun tandjes aan het wisselen zijn. De lintjes zijn fijn om op te kauwen en verzachten het tandvlees, de buitenkant van het speeltje knispert en zorgt voor extra speelplezier voor jouw pup. De Cool Teething Stick is 22 cm lang. 

Verkoelend kauwspeeltje voor pups

De vulling is speciaal gemaakt om in te vriezen en te wassen. Maak het speeltje nat voordat je dit in de vriezer legt. Het ijskoude speeltje geeft dan extra verlichting tijdens het kauwen. Dit bijtspeeltje is ook geschikt als koelspeeltje tijdens warme zomerdagen. Zo voorkom je oververhitting bij je hond.

Kauwen is natuurlijk gedrag voor alle honden. Het helpt stress te verminderen en kan ook helpen blaffen, graven of ander destructief gedrag beperken. Petstages heeft innovatieve kauwspeeltjes ontwikkeld om te spelen, te kauwen en om de tanden van jouw pup te verzorgen. 

Ben je op zoek naar meer speeltjes speciaal voor jouw pup? Probeer dan eens de Cutie Chew Hedgehog of de Grow With Me Ring van Petstages

Lees alles over het kiezen van de juiste speeltjes voor jouw pup in ons blog!

 

BarcodeArtikelKleurMaat
871864001263Petstages Cool Teething StickMulticolor22 cm

Productspecificaties

Artikelnummer
2785
EAN
871864001263
Afmetingen
22 x 0 x 0

Reviews

0 / 5Gebaseerd op 0 review(s)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken