0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

Outward Hound Multipuzzle - Interactieve hondenpuzzel vulbaar met snacks voor de slimste honden - Level 4

Productomschrijving
Train de hersenen van je hond & voorkom verveling met dit interactief snack-zoekend hondenspel van Nina Ottosson. Vermindert gedrags- en gewichtsproblemen en versterkt de band met je hond. De meest uitdagende hondenpuzzel tot nu toe De Outward Hound Multipuzzle is ontwikkeld door Nina Ottenson en is met Level 4 (expert) de meest uitdagende pu...

Train de hersenen van je hond & voorkom verveling met dit interactief snack-zoekend hondenspel van Nina Ottosson. Vermindert gedrags- en gewichtsproblemen en versterkt de band met je hond.

De meest uitdagende hondenpuzzel tot nu toe

De Outward Hound Multipuzzle is ontwikkeld door Nina Ottenson en is met Level 4 (expert) de meest uitdagende puzzel tot nu toe! Laat je hond de vakjes wegschuiven of aan het wiel in het midden draaien met poot of neus om de 28 snackvakjes te ontdekken.

Geschikt voor alle hondenrassen

Met de puzzels van Outward Hound voorkom je verveling bij de hond, stimuleer je het gebruik van dat slimme koppie en houd je je hond lekker bezig. De puzzels zijn geschikt voor alle rassen, ongeacht leeftijd of grootte. Kies wel het juiste niveau voor jouw hond!

Bouw het spel rustig op: Eerst alleen de buitenrand vullen met snacks en door je hond laten ontdekken. Gaat dat goed? Begin dan met de vakjes in het midden van het spel.

De Multipuzzle interactieve hondenpuzzel in het kort:

  • Voorkomt verveling en houd je hond bezig
  • Geschikt voor alle rassen, leeftijden en groottes
  • Makkelijk schoon te maken
  • Geen verwijderbare delen
  • Vrij van BPA PVD & PHTHALATE: gemaakt van voedselveilig materiaal

Welke puzzel is geschikt voor mijn hond?

De Multipuzzle is de allermoeilijkste puzzel voor honden van Outward Hound. Voorkom frustratie en begin met level 1 of 2. 

 

Speel veilig

Vergeet niet om veilig te spelen! Vooral als je pup een kauwer is. Geen kom, kauwspeeltje, tennisbal, piepend speelgoed of puzzel is onverwoestbaar. Hondenbezitters mogen hun huisdieren niet zonder toezicht achterlaten met een voerpuzzel. Is het puzzelspeelgoed kapot gemaakt, pak het dan weg van de hond.

Productspecificaties

Artikelnummer
5923
EAN
700603696630
Merk
Nina Ottosson
Type dier
Hond

Reviews

0 / 5Gebaseerd op 0 review(s)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken