Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Interactief speelgoed voor een gezonde hond en superfit baasje!

Filters

Filters resultaten

Categorieën

Prijsklasse

Merken

Soort huisdier

Formaat

Kleur

Speciale zorg

Korting tot

  • 1 - 24 van 44

  • 1 - 24 van 44

Hier vind je het leukste, interactieve speelgoed om je hond intelligent, fit en gezond te houden.

Max&Luna heeft milieuvriendelijk speelgoed zoals onverslijtbare ballen, drijvend hondenspeelgoed en zachte frisbees. Een werpstok is een zeer populair item om je hond te laten apporteren. Daarbij kan je kiezen uit diverse ballen die ook nog eens stuiteren of drijven.

Honden hebben een onuitputtelijke conditie en willen dolgraag trekken, rennen en apporteren. Bij Max&Luna vind je online het leukste speelgoed voor je hond maar ook voor jou zoals een sterke bal voor honden. En wil je je hond af en toe alleen laten spelen? Dan kan dat ook, bijvoorbeeld met dit trektouw waar je hond lekker in de tuin aan kan trekken terwijl jij je eigen dingen kan doen!

Kenmerkend voor het sport en spel hondenspeelgoed bij Max&Luna is dat deze vaak onverslijtbaar is en dus bestand tegen de kracht en scherpe tanden van jouw hond.

Heb je twee honden? Dan is er ook hondenspeelgoed waarbij je honden samen kunnen spelen en aan beide kanten kunnen trekken. Zoals de Skamp, Bumi of Zwig van West Paw met aan elke kant een uiteinde of een sterke hondenfrisbee die je ver kan gooien en je honden vervolgens samen een wedstrijdje trekken kunnen doen.

Honden worden moe van fysiek actief speelgoed maar ook van intelligent hondenspeelgoed. Bekend zijn de snackballen voor honden waar je hond bepaalde bewegingen moet doen om beloond te worden met een lekker hondensnoepje. Denk hierbij aan de West Paw Rumble of de Toppl. Maar ook hondenpuzzels waarbij het baasje moet begeleiden zijn een geweldige mentale uitdaging voor de hond.

Een werpstok voor honden zoals de West Paw Zwig is natuurlijk een must have als je hond graag laat apporteren. Doe je dit op het strand of aan een meer dan is deze drijvende bal voor honden een goede aanvulling. Maar ook het speciale Seaflex strandspeelgoed is ideaal! Met dit hondenspeelgoed om ver te gooien heb je zelfs geen werpstok nodig!

Een automatische ballenwerper voor honden is de trend van dit jaar. Je kan zelf de afstanden kiezen en de ballenwerper is zowel buiten als binnen geschikt omdat de sensor zorgt dat niets geraakt wordt. 

Heb je vragen over het beste speelgoed voor jouw hond? Neem dan contact op met de Max&Luna klantenservice. We helpen je graag!