0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

All For Paws Chill Out - Garden Water Fountain - Verkoelende watersproeier voor honden - Spelenderwijs afkoelen - Eenvoudig aan te sluiten op de tuinslang - Voorzien van anti-slip oppervlakte

35% sale
Productomschrijving
Zo help jij jouw hond de warme zomerdagen door! Voorkomen is beter dan genezen en dat geldt zeker bij oververhitting bij honden. Zodra de temperatuur gaat stijgen, krijgen honden het lastig. Honden hebben zweetklieren op hun poten en ze koelen af door te hijgen. Voor honden is het dus moeilijk om hun warmte kwijt te raken tijdens warme dagen. Zorg ...

Zo help jij jouw hond de warme zomerdagen door! Voorkomen is beter dan genezen en dat geldt zeker bij oververhitting bij honden. Zodra de temperatuur gaat stijgen, krijgen honden het lastig. Honden hebben zweetklieren op hun poten en ze koelen af door te hijgen. Voor honden is het dus moeilijk om hun warmte kwijt te raken tijdens warme dagen. Zorg daarom op zomerse dagen voor voldoende verkoeling voor je hond om hittestress te voorkomen. 

Voorkom oververhitting bij je hond

All For Paws Chill Out Garden Water Fountain is een verkoelende watersproeier voor honden. Deze waterfontein kan overal worden gebruikt door hem eenvoudig op een tuinslang aan te sluiten. Met de leuke sproeier heeft je hond onbeperkt toegang tot koel water door met zijn poot op het pedaal te drukken. Daarmee zorg je op een speelse manier voor een goede hydratatie van je hond. En waterpret gegarandeerd! Zo voorkom je oververhitting bij je hond en heb je tegelijkertijd een leuk nieuw waterspeeltje voor in de tuin. 

Let op: spoel de tuinslang altijd even door voor gebruik, zodat het water fris en koel is en zorg dat de tuinslang niet in de brandende zon ligt. Het stilstaande water in de tuinslang kan dan namelijk erg heet worden.

Voorkom hittestress bij honden! Lees alle tips in ons blog over oververhitting bij honden.

Productspecificaties

Artikelnummer
5807
EAN
847922081867
Afmetingen
9 x 0 x 22

Reviews

0 / 5Gebaseerd op 0 review(s)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken