0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

Door Max&Luna, 31 maart 2023

Puppy Checklist - Alles wat je nodig hebt voor jouw pup!

Gefeliciteerd met de komst van jouw pup! Er breekt een leuke en spannende tijd aan waarin je jouw pup gaat verzorgen en opvoeden. Zorg dat je vooraf alle spullen hebt aangeschaft, want als je pup straks in huis is, heb je daar weinig tijd meer voor. Wat heb je allemaal nodig voor een jonge hond? Max&Luna heeft een handige puppy checklist gemaakt, met alle benodigdheden voor een goede start! 

✓ Vink onderstaande Puppy checklist af

Een bench, een voerbak, een knuffel, een leuke riem. En oh… natuurlijk een lekkere warme hondenmand. Wat heb je allemaal nodig als je een nieuwe hond in huis krijgt? Vink alle items van onderstaande puppy checklist af en je bent helemaal klaar voor de komst van jouw pup!

Speelgoed

Pups spelen graag, voldoende speelgoed is daarom erg belangrijk! Speeltjes gemaakt van rubber of kauwspeelgoed doen het altijd goed en zijn zacht voor de tanden van puppy’s. Kauwspeelgoed of kauwbotten zijn onmisbaar bij de opvoeding van jouw pup. Door een pup vanaf het begin goed kauwgedrag aan te leren op een kauwspeeltje voorkom je dat hij aan je schoenen of andere spullen gaat kauwen. Bekijk hier het volledige assortiment aan puppy speelgoed.

Eten en Drinken

Wat betreft voeding is het belangrijk dat je een voeding uitzoekt speciaal voor puppy’s om je puppy zo gezond mogelijk te houden. Dit kunnen brokjes of natvoeding zijn. Geef in het begin geen voeding voor volwassen honden want dan kan je puppy belangrijke voedingsstoffen, vitaminen en mineralen mislopen.

Voer- & Waterbakken

Naast de speciale puppyvoeding heb je een voerbak nodig, het liefst één voor de brokken en een voerbak voor water. Is jouw jonge hond een flinke schrokop? Overweeg dan een anti-schrok voerbak aan te schaffen. Op deze manier geef je jouw pup meteen een leuke activiteit en schrokt hij zijn eten niet in één grote hap naar binnen!

Slapen

Jouw puppy heeft een eigen plekje in huis nodig om heerlijk tot rust te komen na een lange dag spelen en leren. Dit kan een bench zijn of een comfortabele hondenmand. Bij Max & Luna vind je een groot aanbod van hondenmanden en hondenkussens.

Eropuit met je pup

Als je naar buiten gaat met je pup is het veilig om hem aan te lijnen. Hiervoor heb je een halsband en een riem nodig. Puppy’s groeien snel, het is daarom verstandig om een verstelbare halsband aan te schaffen. Bij het uitlaten van jouw pup is het meenemen van poepzakjes verplicht. Hang een poepzakjeshouder aan de riem om deze niet te vergeten. 

Onderweg met de auto

Onderweg in de auto kan spannend zijn voor jouw pup. Veiligheid staat daarom voorop! Max&Luna heeft een uitgebreide keuze aan autoaccessoires om veilig met je hond van en naar puppytraining te gaan of voor langere roadtrips!

Verzorging

Afhankelijk van de vacht van je hond zal je hem dagelijks of bijna nooit hoeven kammen. Soms heeft jouw pup een bad nodig na het rollen door de modder, een speciale puppy shampoo biedt dan uitkomst.

Nu ben je helemaal klaar voor de komst van je pup. Wij zijn benieuwd naar jouw ervaringen als nieuwe puppy eigenaar. Wellicht heb je nog handige opvoedtips voor andere baasjes. Deel je tips in de reacties!

[split]https://www.maxenluna.nl/Blog-puppy