Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Stoere & trendy halsbanden voor jouw hond!

Filters

Filters resultaten

Categorieën

Prijsklasse

Merken

Soort huisdier

Formaat

Kleur

  • 1 - 11 van 11

  • 1 - 11 van 11

Zoek je een mooie halsband voor jouw hond?

Een halsband voor je hond is onmisbaar tijdens het uitlaten of tijdens een lange wandeling. Op het moment dat je je hond wilt uitlaten, moet je hem natuurlijk kunnen aanlijnen, daar zijn vele opties voor. Één daarvan is een halsband welke alleen de nek van je hond omvat, dat is erg fijn omdat je hierbij niet de bewegingsvrijheid van jouw hond beperkt.

Om de juiste halsband te kiezen moet je er goed op letten dat je de juiste maat kiest. Bij de halsband moet je altijd twee vingers tussen de halsband en je hond kunnen steken.

Wil je dat jouw hond echt opvalt tijdens wandelingen? Bij de halsbanden van Dog with a Mission is er echt veel aandacht besteed aan de uitstraling van de halsband, stuk voor stuk even kleurrijk, eigenzinnig en origineel, net als jouw hond!

Bij Max&Luna vind je ook mooie hondenriemen, hondentuigjes en lampjes in diverse maten en kleuren die bij de halsbanden passen. Heb je hulp nodig bij de keuze van de juiste halsband? Neem dan contact op met de Max&Luna klantenservice. Wij helpen je graag!