Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Handige en trendy design voer- en waterbakken voor thuis of onderweg!

Filters

Filters resultaten

Categorieën

Prijsklasse

Merken

Soort huisdier

Formaat

Kleur

Speciale zorg

Korting tot

  • 1 - 24 van 26

  • 1 - 24 van 26

Zoek je een leuke voerbak en drinkbak voor je hond?

Een mooie en praktische hondenvoerbak vind je online bij Max&Luna. Naast design voer- en waterbakken vind je bij Max&Luna ook digitale voerbakken, anti-schrok voerbakken en waterbakken met filter. Opvouwbare hondenbakken en drinkflessen voor honden zijn makkelijk voor onderweg of als je met je hond op vakantie gaat.

Bij Max&Luna vind je voerbakken en waterbakken voor honden van de leukste en beste merken. De hondenvoerbakken van Beco zijn trendy en gemaakt van ecologisch materiaal. Verkrijgbaar in leuke moderne kleuren zodat deze voerbaken ook leuk in je huis staan.

Eet jouw hond te snel zijn brokken? Denk dan aan een anti schrok, slow bowl of fun feeder voerbak van Outward Hound of District 70. Door de speciale groeven gaat je hond spelenderwijs langzamer eten en schrokt dus niet meer. Deze voerbakken zijn bovendien voorzien van een anti slip onderkant dus blijven ook op gladde vloeren op de juiste plek staan. 

Ben je vaak langer van huis? Dan is een digitale voerbak met timer een goed idee. Hierdoor krijgt je hond op vaste tijdens automatisch hondenvoer omdat het deksel van de voerbak dan open gaat. Ook een drinkbak voor honden met filter is dan handig omdat de filters zorgt voor vers drinkwater ook op warme dagen!

Ben je vaak met je hond onderweg? Neem dan een drinkfles voor honden mee. De dop is gelijk een handig drinkbakje waardoor je altijd water bij je hebt en je hond direct koel water kan drinken.

Heb je vragen over de juiste keuze van een voerbak of drinkbak voor jouw hond? Neem dan contact op met de Max&Luna klantenservice. We helpen je graag!