Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Voerballen, traktatiespeelgoed, snuffelmatten en uitdagend puzzelspeelgoed voor je hond!

Filters

Filters resultaten

Categorieën

Prijsklasse

Merken

Soort huisdier

Formaat

Kleur

Speciale zorg

  • 1 - 19 van 19

  • 1 - 19 van 19

Daag dat slimme koppie van je hond uit met het beste puzzelspeelgoed. Veilig en sterk puzzelspeelgoed voor honden vind je bij Max&Luna!

Met snackspeeltjes en voerpuzzels moet je hond moeite doen voor zijn beloning. Een ideale manier om jouw hond metaal bezig te houden en om zijn denkvermogen te ontwikkelen.

De twee favoriete hobby's van je hond naast slapen, zijn snacken én spelen. Door deze twee activiteiten te combineren, ben jij al snel het allerleukste baasje! Door snackspeeltjes of voerpuzzels te geven aan je hond zal je hond spelenderwijs smullen en vermaakt worden.

Snackspeelgoed voorkomt schrokgedrag bij de maaltijd of bij het eten van hondensnacks. Deze manier van spelen is een volledig veilige manier om jouw hond verantwoord te laten snacken. Uitdagende snackspeeltjes staan garant voor urenlang plezier. 

Door je hond speelgoed te geven gevuld met iets lekkers, daag je hem mentaal uit. We noemen dat ook wel puzzelspeelgoed of snackspeelgoed. Zo houd je jouw hond lekker bezig en stimuleer je het natuurlijke zoekgedrag.

Hondenspeelgoed gevuld met snacks voorkomt verveling of verlatingsangst omdat je hond wordt afgeleid en zijn aandacht richt op de lekkernij. Hierdoor zal je hond niet zo snel in je meubels of andere dierbare spullen gaan bijten. Lees ook ons blog hierover: Hondenspeelgoed om verlatingsangst te voorkomen

Puzzelspeelgoed of voerpuzzels zijn geschikt voor zowel pups als volwassen of senior honden. Als je hond of pup een puzzelspeeltje te moeilijk vindt, zal hij er niet mee willen spelen. Begin daarom niet te moeilijk en bouw de moeilijkheidsgraad langzaam op. Begin met een voerpuzzel, snackbal of kauwbot waarin makkelijk kauwstokjes, droogvoer of de favoriete brokjes van jouw hond kunnen worden verstopt. Bekijk hier ons assortiment gezonde hondensnoepjes en hondensnacks.

Als je hond gewend is aan zijn snackspeelgoed, kies dan voor traktaties die niet zo makkelijk uit het speeltje kunnen vallen. Vul het speelgoed bijvoorbeeld met smeerbare hapjes, zoals notenboter, yoghurt of rauw voedsel. Voor een langdurige bezigheid, kun je het vulbare speeltje met de natte vulling zelfs even invriezen voor een nog moeilijkere uitdaging. Bevroren puzzelspeelgoed biedt ook heerlijke verkoeling in de zomer. Max&Luna heeft ook lekkere recepten voor snackspeelgoed.

Al het puzzel- en vulbare snackspeelgoed bij Max&Luna is veilig en verantwoord hondenspeelgoed. Is jouw hond een flinke kauwer, neem dan een kijkje bij ons kauwspeelgoed. Heb je een echte knuffelaar in huis, verras je hond dan met één van onze superleuke hondenknuffels.

Heb je vragen over het beste speelgoed voor jouw hond? Neem dan contact op met de Max&Luna klantenservice. We helpen je graag!