Voor 22:00 uur besteld, morgen het leukste baasje!
Gratis verzending vanaf 20,-
Gratis retourneren
Nieuwsbrief
0
0
Voor 22:00 uur besteld, morgen het leukste baasje!
Gratis verzending vanaf 20,-
Gratis retourneren

Interactief hondenspeelgoed vulbaar met snacks voor gevorderde honden - Outward Hound Dog Twister - Level 3

Productomschrijving
Train de hersenen van je hond met dit interactieve 'Level 3' hondenspel Twister en versterk de band met je hond. Dit interactieve hondenspeelgoed geeft urenlang speelplezier en is ook geschikt voor honden die te gulzig eten. Stimuleer je hond zijn beloning te vinden Trek de handvatten uit zodat de deksels kunnen schuiven en vul de bakjes met snac...

Train de hersenen van je hond met dit interactieve 'Level 3' hondenspel Twister en versterk de band met je hond. Dit interactieve hondenspeelgoed geeft urenlang speelplezier en is ook geschikt voor honden die te gulzig eten.

Stimuleer je hond zijn beloning te vinden

Trek de handvatten uit zodat de deksels kunnen schuiven en vul de bakjes met snacks. Schuif de deksels in de juiste positie en duw de handvatten terug voor vergrendeling. Aan de slag! Plaats het spel op de grond en stimuleer je hond zijn beloning te vinden.

Met extra Tips & Tricks in elke doos!

Geschikt voor alle hondenrassen

Met de puzzels van Outward Hound voorkom je verveling bij de hond, stimuleer je het gebruik van dat slimme koppie en houd je je hond lekker bezig. De puzzels zijn geschikt voor alle rassen, ongeacht leeftijd of grootte. Kies wel het juiste niveau voor jouw hond!

Productspecificaties

Artikelnummer
4477
EAN
700603673358
Merk
Nina Ottosson
Type dier
Hond

Reviews

0 / 5Gebaseerd op 0 review(s)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken