0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

Treat Maze Hondenspel voor Snacks - Nina Ottosson by Outward Hound Hondenpuzzel - Level 2

Productomschrijving
Train de hersenen van je hond & voorkom verveling met dit interactieve snack-zoekend 'Level 2' hondenspel. Verminder gedrags- en gewichtsproblemen en versterk de band met je hond. Outward Hound Treat Maze - Level 2 De Nina Ottosson Treat Maze van Outward Hound is een level 2 hondenspel perfect voor eigenaren van huisdieren die een verleidelij...

Train de hersenen van je hond & voorkom verveling met dit interactieve snack-zoekend 'Level 2' hondenspel. Verminder gedrags- en gewichtsproblemen en versterk de band met je hond.

Outward Hound Treat Maze - Level 2

De Nina Ottosson Treat Maze van Outward Hound is een level 2 hondenspel perfect voor eigenaren van huisdieren die een verleidelijk solospel nodig hebben om destructief gedrag en verveling voor hun pups te verminderen. Geweldig voor pups die level 1 games onder de knie hebben en klaar zijn voor een extra uitdaging! Dit felgekleurde hondenpuzzelspel is gemakkelijk te vullen met lekkernijen en kan worden geschud om de geur vrij te geven voor het geval je pup het nog niet heeft gemerkt!

Gebruik van de Treat Maze

Plaats snacks in het gat aan beide kanten. Goed schudden zodat de geur goed vrijkomt voor je hond. Aan de slag! Laat je hond zien hoe hij de Treat Maze kan laten draaien en spinnen om zo de snacks eruit te laten vallen.

Bevat extra Tips & Tricks van Nina Ottosson in elke doos!

Speel veilig

Vergeet niet om veilig te spelen! Vooral als je pup een kauwer is. Geen kom, kauwspeeltje, tennisbal, piepend speelgoed of puzzel is onverwoestbaar. Hondenbezitters mogen hun huisdieren niet zonder toezicht achterlaten met een voerpuzzel. Is het puzzelspeelgoed kapot gemaakt, pak het dan weg van de hond.

Productspecificaties

Artikelnummer
4481
EAN
700603675758
Merk
Nina Ottosson
Type dier
Hond

Reviews

5 / 5Gebaseerd op 1 review(s)
  • 5 / 5
    Gepost door: leetah op 8 Januari 2024
    leuk spel, onxe hond is er gek op, kan er wel een poosje mee bezig zijn, doe er verschillende grootte snoepjes in, dan duurt t lekker lang. kortom hij is gek op zijn "ufo"!!
Schrijf je eigen review

Recent bekeken