Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Gezonde beloningssnoepjes en lekkere snacks voor jouw hond!

Filters

Filters resultaten

Categorieën

Prijsklasse

Merken

Soort huisdier

Formaat

Inhoud

Speciale zorg

  • 1 - 23 van 23

  • 1 - 23 van 23

De beste keuze in in gezonde snacks voor honden vind je bij Max&Luna!

Gedroogde hondensnacks zijn gezond, bevatten geen onnatuurlijke toevoegingen en passen bij de natuurlijke kauwbehoefte van honden. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt als snoepje of beloning voor je hond. 

Hondensnoepjes en hondensnacks worden vooral gebruikt als tussendoortje of als beloning. Zo leer je je hond gemakkelijk een bepaald gedrag of kunstje aan. De juiste hondensnoepjes bevatten nauwelijks graan of andere vulstoffen maar zijn gemaakt van echt vlees. Hierdoor voorkom je dat je hond te zwaar wordt en krijgt je hond alleen de juiste voedingsstoffen binnen. Gezonde hondensnoepjes zijn in diverse smaken online bij Max&Luna verkrijgbaar.

Honden vinden het heerlijk om te kauwen. Door het kluiven op dental snacks wordt het gebit van je hond bovendien gereinigd waardoor je hond gezond tandvlees en een schoon gebit krijgt. Voor een gezonde, glanzende hondenvacht zijn er speciale Imby snacks online bij Max&Luna verkrijgbaar.

Wist je dat rawhide snacks gevaarlijk kunnen zijn voor je hond? Steeds meer baasjes zijn zich bewust van de chemische bewerking in het productieproces, lage verteerbaarheid en daaruit voortkomende risico's op verstikking en verstopping. Om deze redenen verkoopt Max&Luna geen producten van rawhide, enkel veilig kauwspeelgoed en het voedzame alternatief Nothin' to Hide. De kauwsnacks van Nothin’ to Hide zijn gemaakt op basis van collageen, dit maakt deze hondensnacks veilig en voedzaam. 

Bestel vandaag nog overheerlijke snacks zodat jouw hond morgen een heerlijk tussendoortje heeft. Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis!