Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Nothin' to Hide

Filters

Filters resultaten

Categorieën

Prijsklasse

Merken

Soort huisdier

Formaat

Inhoud

Speciale zorg

  • 1 - 4 van 4

  • 1 - 4 van 4

Nothin’ to Hide is een voedzaam alternatief voor snacks van gedroogde huid (rawhide), gemaakt van rundercollageen, met een zeer hoge verteerbaarheid. Nothin'to Hide is bij Max&Luna verkrijgbaar in de smaken rund en kip.

Kluiven en kauwbotten van rawhide zijn wereldwijd een populaire hondensnack. Toch zijn er steeds meer baasjes die hier bewust niet meer voor kiezen, vanwege zorgen over chemische bewerking in het productieproces, lage verteerbaarheid en daaruit voortkomende risico's op verstikking en verstopping.

Om bovenstaande redenen verkoopt Max&Luna geen producten van rawhide en enkel het veilige en voedzame alternatief van Nothin' to Hide.

Alternatief voor snacks van rawhide

De snacks van Nothin’ to Hide zijn gemaakt van collageenpoeder met een extreem hoge verteerbaarheid (97% vs. 40-50% voor traditionele rawhide). Dit collageenpoeder wordt gebruikt vanwege de hoge verteerbaarheid en biedt een alternatief en oplossing voor de risico's die verbonden zijn aan traditionele rawhide. Natuurlijk gaat Nothin’to Hide om deze reden niet zo lang mee als traditionele rawhide, maar rawhide hoort eigenlijk niet opgegeten te worden. Nothin' to Hide snacks kunnen worden beschouwd als een kauwsnack, maar met kenmerken van een supplement vanwege de gezondheidsvoordelen van collageen.