facebook-pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...

De leukste, zachte en meest stevige Knuffels & Piepers voor jouw Hond!

Filter resultaten

Categorieën

Prijsklasse

Merken

Soort artikel

  • 1 - 19 van 19

  • 1 - 19 van 19

Honden zijn gek op zachte knuffels en piepend hondenspeelgoed. De leukste en meest stevige knuffels en piepers voor honden vind je natuurlijk bij Max&Luna! Belangrijk is dat een knuffel voor je hond stevig, makkelijk te wassen en ook voor buiten geschikt is. 

Naast pluche hondenspeelgoed knuffels zoals een olifant, aap en krokodil biedt Max&Luna online ook knuffels voor honden aan die in het water kunnen. Kenmerkend voor al ons zachte hondenspeelgoed is dat deze makkelijk te wassen zijn. Een zachte bal voor honden is fijn in huis zodat er niets kapot kan gaan.

Voor een kleine hond zal je eerder een kleine knuffel kiezen maar een knuffel die bijna net zo groot is als je hond kan zijn of haar favoriete maatje worden. Naast jou natuurlijk! Knuffelberen die je als pup geeft blijven net als bij kinderen vaak jarenlang het favoriete zachte hondenspeelgoed van elke hond.

Zacht hondenspeelgoed zonder vulling is heel fijn als je geen rommel in huis wilt als deze stuk gaat. Vooral oudere honden geven de voorkeur aan zacht hondenspeelgoed omdat deze lekkerder aanvoelen in hun bek. 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »