Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

De leukste artikelen voor jouw allerliefste puppy!

Filters

Filters resultaten

Categorieën

Prijsklasse

Merken

Soort huisdier

Formaat

Kleur

Inhoud

Speciale zorg

Korting tot

  • 1 - 24 van 137

  • 1 - 24 van 137

Het moment is aangebroken! Je krijgt een pup in huis! Bij Max & Luna vind je alle benodigdheden en accessoires die jouw pup nodig heeft.

Speelgoed
Pups spelen erg graag, voldoende speelgoed is daarom erg belangrijk! Speeltjes gemaakt van rubber of een kauwbot en kauwspeelgoed doen het altijd goed en zijn zacht voor de tanden van puppy’s. Bekijk hier het volledige assortiment aan puppy speelgoed.

Puppy voeding
Wat betreft voeding is het belangrijk dat je een voeding uitzoekt speciaal voor puppy’s om je puppy zo gezond mogelijk te houden. Dit kunnen brokjes of natvoeding zijn. Geef in het begin geen voeding voor volwassen honden want dan kan je puppy belangrijke voedingsstoffen, vitaminen en mineralen mislopen.

Voer- & Waterbakken
Naast de speciale puppyvoeding heb je natuurlijk ook een voerbak nodig, het liefst één voor de brokken en een voerbak voor water. Schrokt je hond? Overweeg dan een anti-schrok voerbak aan te schaffen. Op deze manier geef je jouw hond meteen een leuke activiteit en schrokt hij zijn eten niet in één grote hap naar binnen!

Hondenmand of hondenkussen
Jouw puppy heeft een eigen plekje in huis nodig. Dit kan een bench zijn of een comfortabele hondenmand om heerlijk tot rust te komen. Bij Max & Luna vind je een groot aanbod aan hondenmanden en hondenkussens.

Halsband of hondentuigje
Als je naar buiten wilt met je pup is het veiliger om hem aan te lijnen, hiervoor heb je natuurlijk een halsband en een riem nodig. Puppy’s groeien snel, het is daarom verstandig om een verstelbare halsband aan te schaffen.

Poepzakjes
Bij het uitlaten van jouw pup is het meenemen van poepzakjes verplicht. Hang een poepzakjeshouder aan de riem om deze niet te vergeten. Op zoek naar een duurzaam alternatief? Overweeg dan eens de biologisch afbreekbare poepzakjes.

Verzorging
Afhankelijk van de vacht van je hond zal je hem dagelijks of bijna nooit hoeven kammen. Soms heeft jouw pup een bad nodig na het rollen door de modder, een speciale puppy shampoo biedt dan uitkomst.

Heb je vragen over de beste artikelen voor jouw puppy? Neem dan contact op met de Max&Luna klantenservice. We helpen je graag!