facebook-pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...
Hondenriem Puppy Smal en Licht - Dog with a Mission Billy Puppy - Zacht Leer Vergroten

Max’s Shop

Hondenriem Puppy Smal en Licht - Dog with a Mission Billy Puppy - Zacht Leer

Vriendenprijs: 34,95

Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, dinsdag in huis.

Informatie

Coole hondenriem voor kleine honden en pups

De Billy Puppy van Dog with a Mission is een super coole leren hondenriem, geschikt voor de kleinste hondjes en pups! De riem is zeer smal en licht, ideaal voor kleine rassen.

Dunne hondenriem voor pups

De Billy hondenriem is gemaakt van dun en zacht leer, afgewerkt met turquoise leer zodat de Billy bij alle Dog with a Mission halsbanden en tuigjes past.

  • Lengte: 127 cm
  • Breedte: 8 mm

 

Meer over Dog With A Mission

Jouw hond is toch ook de mooiste, liefste en meest bijzondere hond van de wereld? Je geeft hem al je liefde en aandacht, het beste voer, lange wandelingen en natuurlijk een mooie halsband en riem. Dog with a Mission vindt dat alle honden het beste verdienen en maakt unieke hondenriemen en halsbanden. Stuk voor stuk even kleurrijk, eigenzinnig en origineel, net als jouw hond.

Dog with a Mission gunt alle honden en andere dieren een goed en mooi leven. Daarom steunen wij bijzondere projecten in binnen- en buitenland, zodat ook honden en andere dieren die het minder getroffen hebben een goed tehuis en liefdevolle verzorging krijgen. Op dit moment doneert Dog with a Mission een maandelijks bedrag aan Stichting Kunuku Kakelvers en aan Stichting Wings for Animals, een initiatief van vier KLM stewardessen.