Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

4LazyLegs Pocket Draagzak voor Kleine Honden tot 15kg in 6 kleuren - 80 cm lang en 30 cm diep

4LazyLegs Pocket Draagzak voor Kleine Honden tot 15kg in 6 kleuren - 80 cm lang en 30 cm diep Vergroten 4LazyLegs Pocket Draagzak voor Kleine Honden tot 15kg in 6 kleuren - 80 cm lang en 30 cm diep Vergroten 4LazyLegs Pocket Draagzak voor Kleine Honden tot 15kg in 6 kleuren - 80 cm lang en 30 cm diep Vergroten 4LazyLegs Pocket Draagzak voor Kleine Honden tot 15kg in 6 kleuren - 80 cm lang en 30 cm diep Vergroten 4LazyLegs Pocket Draagzak voor Kleine Honden tot 15kg in 6 kleuren - 80 cm lang en 30 cm diep Vergroten 4LazyLegs Pocket Draagzak voor Kleine Honden tot 15kg in 6 kleuren - 80 cm lang en 30 cm diep Vergroten 4LazyLegs Pocket Draagzak voor Kleine Honden tot 15kg in 6 kleuren - 80 cm lang en 30 cm diep Vergroten 4LazyLegs Pocket Draagzak voor Kleine Honden tot 15kg in 6 kleuren - 80 cm lang en 30 cm diep Vergroten 4LazyLegs Pocket Draagzak voor Kleine Honden tot 15kg in 6 kleuren - 80 cm lang en 30 cm diep Vergroten 4LazyLegs Pocket Draagzak voor Kleine Honden tot 15kg in 6 kleuren - 80 cm lang en 30 cm diep Vergroten

Max’s Shop

4LazyLegs Pocket Draagzak voor Kleine Honden tot 15kg in 6 kleuren - 80 cm lang en 30 cm diep

Maak je keuze

 • Payment Methods
 • payment-providers
 • payment-providers
 • Vandaag besteld, morgen het leukste baasje!
 • Gratis retourneren
 • Gratis verzending vanaf 20,-
 • Persoonlijk advies

Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, dinsdag in huis.

Informatie

Stoere, trendy draagzak voor kleine honden tot 15kg

Fijn als je hond even rust nodig heeft en jou er fantastisch uit te laten zien. Deze honden draagzak is ideaal voor puppy's die nog te klein zijn om (ver) te lopen en om kleinere hondjes mee te nemen in drukke gebieden. De 4LazyLegs hondentas is ook geschikt voor oudere hondjes met zwakke pootjes. Bovendien is het een geweldige fashion accessoire! 

De draagzak kan tot wel 15 kg tillen en heeft een afmeting van 80 cm lang bij 30 cm diep. Is jouw hond kleiner dan deze afmetingen? Geen probleem! De draagzak is eenvoudig aan te passen zodat ook kleinere honden in de draagzak passen. Niet alle honden van 15 kg zullen in de draagzak passen, meet daarom van te voren altijd je hond op. Het hoofdje van de hond zal uit de draagzak steken, houd daarmee rekening als je de hond opmeet.

Kies uit polyester of canvas

De Basic Black en Basic Grey zijn gemaakt van 100% polyester en voorzien van extra padding bij de schouders voor extra draagcomfort. De veiligheidsclip zorgt ervoor dat de hond niet uit de draagzak kan klimmen/springen, je bevestigt deze aan de halsband of het harnas van de hond. De canvas uitvoering in de kleuren Old Pink, Mineral Grey, Navy Blue en Army Green heeft een extra opbergzakje voor bijvoorbeeld brokjes of poepzakjes.

De 4LazyLegs draagzak voor honden kan op 30 graden gewassen worden. De meest populaire hondendraagtas van dit moment!

Verkrijgbaar in diverse kleuren en uitvoeringen:

 • Basic Black - Polyester - Hierdoor goedkoper dan de draagzakken gemaakt van Canvas
 • Basic Grey - Polyester - Limited Edition!
 • Navy Blue - Canvas (let op: deze kleur is niet marineblauw!)
 • Mineral Grey - Canvas 
 • Old Pink - Canvas
 • Army Green - Canvas

Heb je een kleine hond of puppy? Dan is de 4LazyLegs XS draagtas voor honden tot 5kg de juiste keuze! Klik hier voor meer informatie.

Gebruiksinstructie

 1. Trek het koord aan de binnenrand aan (bij de XS zit het koord aan de voorkant en bij de andere maten aan de achterkant)
 2. Til je hond met een hand op en trek met je andere hand de draagzak open
 3. Laat je hond in de draagzak zakken
 4. Trek het koord aan de buitenrand aan
 5. Maak het riempje in de draagzak vast aan de halsband van je hond

Even wennen

Sommige honden vinden het spannend om in de draagzak te gaan. Maar uiteindelijk is dit een kwestie van wennen. Je kunt het voor je hond minder spannend maken door het volgende te doen:

 1. Ga zitten op een stoel en leg de draagzak open op je schoot
 2. Neem je hond bij je op schoot in de draagzak
 3. Als je hond rustig op schoot ligt, kan je de draagband over je hoofd doen en het koordje aantrekken zodat de hond stevig in de drager zit
 4. Als je hond helemaal stevig in de draagzak zit, dan pas ga je staan

Herhaal deze stappen regelmatig en zo laat je de hond wennen. Je kunt de 4lazyLegs op je heup dragen of op je buik. Met de aantrek koorden aan de binnen en de buitenrand kan je de grootte van de draagzak aanpassen. Als de draagzak voor je pup nog wat aan de grote kant is, kan je een handdoek gebruiken om de zak wat te verkleinen/verhogen. Hierdoor zakt de hond er niet in weg.

Veiligheidstips

 • Elke beweging die jij of de hond maakt, kunnen je balans verstoren
 • Zorg dat de hond vrij kan ademen
 • Draag de draagzak nooit onder je jas
 • Gebruik de draagzak nooit op de fiets, in de auto, tijdens het koken of sporten
 • Zorg dat de hond het niet te warm of te koud heeft
 • Draag de zwarte clip altijd plat op de rug/ borst
 • Check de drager regelmatig op slijtage
 • Gebruik nooit de laatste 10 cm van de draagband

Suggesties van Max