Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Grijp nooit meer mis met deze trendy en praktische poepzakjeshouders!

Filters

Filters resultaten

Categorieën

Prijsklasse

Merken

Soort huisdier

Kleur

  • 1 - 3 van 3

  • 1 - 3 van 3

Grijp nooit meer mis op het uitlaatveldje met een handige poepzakjeshouder aan je hondenriem!

Een poepzakjeshouder is een houder waarin jij poepzakjes kunt bewaren. Alle poepzakjeshouders hebben een gaatje waardoor je de zakjes kan halen en af kan scheuren van de rol. Je doet dus een rolletje poepzakjes in de houder, laat een stukje uitsteken waarna je eenvoudig de poepzakjes kunt afscheuren wanneer je ze nodig hebt.

Met een poepzakjeshouder aan je riem heb je altijd poepzakjes bij de hand wanneer jouw hond zijn behoefte moet doen. Je zal nooit meer misgrijpen en de tijden van gênant zoeken naar een poepzakje zoeken zijn voorbij. En dat is wel zo handig, want we zijn in Nederland verplicht om de hondendrollen op te rapen en weg te gooien. In sommige gemeentes is het zelfs verplicht om poepzakjes op zak te hebben als je de hond gaat uitlaten. Voorkom die stevige boete met een handige poepzakjeshouder aan je riem!

Max&Luna heeft diverse poepzakhouders zodat ieder hondenbaasje een keuze kan maken. Poepzakjes vergeten is vanaf nu verleden tijd! Bij Max&Luna vind je de leukste, simpele of juist super trendy poepzakhouders. Bestel direct een grootverpakking recyclebare Beco Pets poepzakjes erbij en je bent voor de komende maanden voorzien.

Vind jij het belangrijk dat alles mooi mixt & matcht met elkaar? Kies dan voor de mooie poepzakjeshouders van Dog With a Mission. Kies een bijpassende riem en halsband uit en jij en je hond stelen de show in het hondenpark!

De meeste poepzakhouders zijn ook nog eens multifunctioneel. Deze zijn niet alleen te gebruiken voor poepzakjes, maar ook de huissleutel kan worden opgeborgen. Kies je voor het merk BeOneBreed dan kan de poepzakhouder ook gevuld worden met hondensnoepjes.