Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Recyclede poepzakjes op rol, met hengsels, composteerbaar of met een lekker geurtje!

Filters

Filters resultaten

Categorieën

Prijsklasse

Merken

Soort huisdier

  • 1 - 6 van 6

  • 1 - 6 van 6

Ben je op zoek naar eenvoud, gemak en een milieuvriendelijke manier om de poep van je hond op te ruimen? Zoek dan niet verder en bekijk onze selectie van composteerbare en recyclede poepzakjes.

Alle Beco poepzakjes zijn sterk, gemakkelijk in gebruik en zijn te gebruiken voor kleine en héle grote hondenuitwerpselen. Elk Beco poepzakje is groot, sterk en lekvrij. Elke partij is hierop getest door Beco om hier zeker van te zijn.

De Beco poepzakjes op rol zitten opgerold op een gerecycled kartonnen rolletje en passen in alle standaard poepzakhouders zoals de Beco Pod of Beco Pocket

We hebben allemaal de plicht om achter onze honden op te ruimen. Bij het kiezen van de juiste poepzakjes moet je rekening houden met een aantal factoren, maar het belangrijkste is waar je de uitwerpselen van je hond weggooit. Beco heeft een assortiment poepzakjes samengesteld voor ieder hondenbaasje, ongeacht welke afvalstroom je kiest voor het weggooien van de gebruikte zakjes.

Wist je dat weinig materiaal daadwerkelijk afbreekt op de vuilnisbelt? Of deze materialen nu composteerbaar, biologisch afbreekbaar of recyclebaar zijn. Het breekt niet af als deze zakjes bij het normale restafval worden gegooid. Je kunt daarom het beste kiezen voor recyclede poepzakjes. Als je thuis wel kunt composteren, dan zijn de composteerbare poepzakjes geschikt voor jou.

Uit onderzoek van Beco blijkt dat 96% van de baasjes de uitwerpselen van hun hond weggooit in park vuilnisbakken of bij het restafval. Slechts 4% composteert de uitwerpselen van de hond thuis met composteerbare zakjes.

Composteerbare poepzakjes laten geen sporen na. Deze poepzakjes zijn de beste optie om de uitwerpselen van je hond thuis te composteren. Composteerbare poepzakjes van Beco zijn gemaakt van gedeeltelijk plantaardig materiaal en zijn gecertificeerd volgens een wereldwijd erkende standaard van composteerbaarheid. Deze poepzakjes worden volledig afgebroken in je eigen composthoop in de tuin. Gebruik deze compost alleen als plantenvoeding voor niet-eetbare planten, dus geen fruit of groenten.

Gerecyclede poepzakjes geven afvalplastic een tweede leven. De Beco gerecyclede poepzakjes zijn gemaakt van 44% recycled materiaal en in de loop van 2022 wordt dit zelfs 100%! De CO2-voetafdruk van gerecycled plastic is 86% lager dan nieuw plastic. Deze poepzakjes zijn geschikt voor iedereen die de uitwerpselen van de hond in de vuilnisbak in het park of bij het restafval gooit. Deze zakjes zijn ook verkrijgbaar met een frisse mintgeur!