Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Beco Hondenpoep Zakjes met Mint Geur - Beco Poop Bags - Rollen van 15 zakjes in 60, 120 of 270 stuks verpakking

Beco Hondenpoep Zakjes met Mint Geur - Beco Poop Bags - Rollen van 15 zakjes in 60, 120 of 270 stuks verpakking Vergroten Beco Hondenpoep Zakjes met Mint Geur - Beco Poop Bags - Rollen van 15 zakjes in 60, 120 of 270 stuks verpakking Vergroten Beco Hondenpoep Zakjes met Mint Geur - Beco Poop Bags - Rollen van 15 zakjes in 60, 120 of 270 stuks verpakking Vergroten Beco Hondenpoep Zakjes met Mint Geur - Beco Poop Bags - Rollen van 15 zakjes in 60, 120 of 270 stuks verpakking Vergroten Beco Hondenpoep Zakjes met Mint Geur - Beco Poop Bags - Rollen van 15 zakjes in 60, 120 of 270 stuks verpakking Vergroten Beco Hondenpoep Zakjes met Mint Geur - Beco Poop Bags - Rollen van 15 zakjes in 60, 120 of 270 stuks verpakking Vergroten

Max’s Shop

Beco Hondenpoep Zakjes met Mint Geur - Beco Poop Bags - Rollen van 15 zakjes in 60, 120 of 270 stuks verpakking

Maak je keuze

  • Payment Methods
  • payment-providers
  • payment-providers
  • Vandaag besteld, morgen het leukste baasje!
  • Gratis retourneren
  • Gratis verzending vanaf 20,-
  • Persoonlijk advies

Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, dinsdag in huis.

Voordeelbundel

Informatie

Beco Hondenpoepzakjes met Mint Geur

Deze lekker ruikende hondenpoepzakjes zijn groot en voorzien van een mint geur om nare luchtjes te verbloemen. De gehele verpakking van Beco Bags is gemaakt van gerecycled karton. De Beco Bags zijn verpakt op rolletjes van 15 stuks, welke in de meeste standaard poepzakjeshouders passen zoals de Beco Pocket

Bij Max&Luna verkrijgbaar in drie verschillende maten: 

  • Travel pack – 60 poepzakjes
  • Multi pack – 120 poepzakjes
  • Value pack – 270 poepzakjes

Groot, sterk, lekvrij en met de frisse geur van munt. De poepzakjes van Beco zijn te gebruiken voor kleine en héle grote hondenuitwerpselen. Elke rol poepzakjes wordt geleverd in een gerecyclede verpakking en past in vrijwel alle standaard poepzakjeshouders.

Groot & sterk

Met een afmeting van 33 x 22 cm, kun je met de Beco Bags zelfs serieus grote hondenhopen aan. Het materiaal is dik en de naden zijn sterk, zodat je weet dat je altijd op je Beco Bags kunt vertrouwen.

Duurzame groene munt

Beco heeft een fantastische Britse boer gevonden die verse groene munt verbouwt. Hij maakt gebruik van ethische en duurzame landbouwpraktijken om de muntolie te leveren die deze Beco zakjes zo lekker fris laten ruiken.

Gerecyclede kern en verpakking

De Beco Poop Bags zijn gemaakt van 40% gerecycled materiaal. De kartonnen kern en kartonnen omverpakking van de Beco Bags volledig zijn volledig gemaakt van gerecycled materiaal en zijn ook opnieuw 100% recyclebaar.

Klaar voor avontuur

De Beco Bags zijn ontworpen met gebruiksgemak voor ogen: de sticker komt gemakkelijk los, de zakjes scheuren gemakkelijk van elkaar en de rolletjes passen in vrijwel elke standaard poepzakjeshouder. Je kunt erop vertrouwen dat Beco Bags je snel en gemakkelijk helpen op te ruimen, zodat jij je kunt focussen op leuke dingen.

Beco

Bij Beco staat duurzaamheid centraal. Dit mooie Britse merk vindt dat we net zo veel om onze planeet moeten geven als dat we geven om onze trouwe viervoeters. Daarom ontwikkelt Beco producten van de hoogste kwaliteit en op de meest duurzame manier, zonder in te leveren op uitstraling, functionaliteit en plezier.

Suggesties van Max