0
0

Kong HandiPod Clean Refill-pakket met handgel en twee rollen poepzakjes of HandiPod Bag Refills

Productomschrijving
Het Kong HandiPod Clean Refill-pakket bevat handgel en twee rollen poepzakjes van standaardformaat die geschikt zijn om KONG HandiPOD-producten bij te vullen. De handgel is onafhankelijk bewezen effectief te zijn tegen ziektekiemen, waardoor je handen schoon en fris aanvoelen zonder dat er plakkerige resten achterblijven. De zakjes zijn afbreekbaar...

Het Kong HandiPod Clean Refill-pakket bevat handgel en twee rollen poepzakjes van standaardformaat die geschikt zijn om KONG HandiPOD-producten bij te vullen. De handgel is onafhankelijk bewezen effectief te zijn tegen ziektekiemen, waardoor je handen schoon en fris aanvoelen zonder dat er plakkerige resten achterblijven. De zakjes zijn afbreekbaar en van zeer hoge kwaliteit en hebben handvatten.

De Kong HandiPod Bag Refills kunnen gebruikt worden als gewone zakjes of om HandiPod-producten mee bij te vullen. De bijgevoegde zakjes zijn afbreekbaar en van hoge kwaliteit en hebben handvatten. Er zitten 4 rollen in een pakket en 15 zakjes in een rol.

Alle vullingen zijn bij Max&Luna verkrijgbaar in Mini voor kleinere honden en Regular voor grotere honden.

Meer weten? Bekijk dan deze video:

Productspecificaties

Artikelnummer
5025
EAN
5060428497634

Reviews

0 / 5Gebaseerd op 0 review(s)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken