Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Puppia Soft Harnas - Zacht Hondentuigje in 6 kleuren en 5 maten

Puppia Soft Harnas - Zacht Hondentuigje in 6 kleuren en 5 maten Vergroten Puppia Soft Harnas - Zacht Hondentuigje in 6 kleuren en 5 maten Vergroten Puppia Soft Harnas - Zacht Hondentuigje in 6 kleuren en 5 maten Vergroten Puppia Soft Harnas - Zacht Hondentuigje in 6 kleuren en 5 maten Vergroten Puppia Soft Harnas - Zacht Hondentuigje in 6 kleuren en 5 maten Vergroten Puppia Soft Harnas - Zacht Hondentuigje in 6 kleuren en 5 maten Vergroten Puppia Soft Harnas - Zacht Hondentuigje in 6 kleuren en 5 maten Vergroten Puppia Soft Harnas - Zacht Hondentuigje in 6 kleuren en 5 maten Vergroten Puppia Soft Harnas - Zacht Hondentuigje in 6 kleuren en 5 maten Vergroten Puppia Soft Harnas - Zacht Hondentuigje in 6 kleuren en 5 maten Vergroten

Max’s Shop

Puppia Soft Harnas - Zacht Hondentuigje in 6 kleuren en 5 maten

Maak je keuze

  • Payment Methods
  • payment-providers
  • payment-providers
  • Vandaag besteld, morgen het leukste baasje!
  • Gratis retourneren
  • Gratis verzending vanaf 20,-
  • Persoonlijk advies

Informatie

Met dit harnas ben je extra snel de deur uit! Trek het tuig over het schattige snoetje van jouw pup, klik de buikband vast en je bent klaar voor de wandeling. 

Het Puppia Soft harnas is een extra zacht hondentuig met verstelbare buikriem voor perfecte aanpassing aan het lichaam en gelijkmatige drukverdeling. Hierdoor is dit harnas geschikt voor kleine en grote hondenrassen. 

Het Puppia Soft harnas is gemaakt van polyester en airmesh materiaal. Dit maakt het tuig luchtdoorlatend en geschikt voor zomerse dagen. 

Maten

Om er zeker van te zijn dat je de juiste maat kiest, is het belangrijk om de hond op te meten met een meetlint. Meet de nekomvang waar normaal de halsband zou zitten en meet de borstomvang op het breedste stuk, dat is ongeveer 2,5 cm achter de voorpoten. Kies vervolgens de maat uit onderstaande maattabel.

De tuigjes worden geleverd op de strakste stand. Bij het passen, stel je de banden op de wijdste stand en pas je de banden aan op de omvang van je hond. Mocht de maat niet goed zijn, mag het tuigje geretourneerd worden. Zorg wel dat de orginele labels nog aan het harnas bevestigd zijn.

Size Nekomvang Borstomvang
XS 21cm 24-33cm
S 26cm 33-49cm
M 32cm 39.5-61cm
L 37cm 50-77cm
XL 41cm 56-83cm

Suggesties van Max