Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Koelmatjes, koelvestjes en drinkfonteinen zorgen voor verkoeling in de zomer!

Filters

Filters resultaten

Categorieën

Prijsklasse

Merken

Soort huisdier

Formaat

Kleur

Speciale zorg

Korting tot

  • 1 - 24 van 35

  • 1 - 24 van 35

Je vindt bij Max&Luna meerdere artikelen om hittestress bij je hond te voorkomen, zodat je zelf kunt kiezen waarmee je jouw huisdier kan helpen afkoelen.

De Nederlandse - en Belgische zomers worden warmer en warmer. Waar jij als baasje verkoeling kan zoeken in een lekker zwembad of met een koel drankje is het voor je hond een stuk lastiger om met zijn dikke vacht koel te blijven. Een hond zal meer gaan hijgen en schaduwplekken of koude tegels opzoeken om de warmte de baas te blijven. Honden kunnen al snel oververhit raken. Zorg daarom dat je op warme zomerdagen: 

  • Geen lange wandelingen maakt. Plan je wandeling aan het koele begin of einde van de dag en laat je hond een lekker verkoelend vestje dragen.
  • Nooit met je hond gaat fietsen. Je hond zal oververhit raken van deze inspanning.
  • Nooit met de hond op het gloeiend hete asfalt loopt. Zijn voetzooltjes kunnen hierdoor verbranden. Eventueel bieden hondenschoentjes uitkomst.

Om je hond te helpen de zomerhitte door te komen, kan je een verfrissende koelmat, verkoelend hondenspeeltje of een watersproeier aanbieden. Max&Luna heeft verschillende verkoelende topproducten voor jouw hond in het assortiment. Van koelmatten die zichzelf activeren door het gewicht van je hond tot ijskoude speeltjes en heerlijke waterbronnen. Zorg er wel voor dat de hond niet op het materiaal van de koelmat kauwt, dus gebruik het alleen als je een oogje in het zeil kunt houden.

Voor de ultieme koele zomerse ervaring kies je natuurlijk voor een zwembad voor honden waar je ook zelf lekker in kan zitten om af te koelen! Het stevige CoolPets Zwembad voor honden is ook gewoon een heerlijk zwembadje is voor de allerkleinsten in huis.

Kijk snel rond in onze verkoelende collectie en bestel vandaag voor 22:00 uur zodat jij morgen al een ijskoud en geweldig baasje bent!