facebook-pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...
Drinkwell Drinkfontein voor Honden Vergroten Drinkwell Drinkfontein voor Honden Vergroten Drinkwell Drinkfontein voor Honden Vergroten Drinkwell Drinkfontein voor Honden Vergroten Drinkwell Drinkfontein voor Honden Vergroten Drinkwell Drinkfontein voor Honden Vergroten Drinkwell Drinkfontein voor Honden Vergroten Drinkwell Drinkfontein voor Honden Vergroten

Max’s Shop

Drinkwell Drinkfontein voor Honden

Maak je keuze

46,95 Vriendenprijs: 39,95

Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, dinsdag in huis.

Informatie

Onderzoek heeft aangetoond dat één van de beste manieren om de gezondheid van jouw hond te verbeteren is ervoor te zorgen dat deze meer water drinkt, en de beste manier om dit te doen is met de Drinkwell® Original drinkfontein.

In de natuur is stromend water veel frisser dan stilstaand water. De beweging doorbreekt voortdurend de oppervlaktespanning van het water, waarbij zuurstof uit de lucht wordt gehaald en in het water wordt opgenomen.

Dit proces wordt beluchting genoemd en maakt water aantrekkelijker om te drinken. Mogelijk worden honden om deze reden instinctief naar stromend water getrokken. In de drinkfontein wordt voortdurende stromend water gefilterd en belucht, zodat het veel verser blijft dan stilstaand water in een bak. Bovendien zorgt de constante watercirculatie voor remming van de bacteriegroei en voor een schonere drinkfontein.

De Drinkwell® Original drinkfontein voldoet aan de behoefte van kleine en grote honden aan vers stromend water en stelt hondenbezitters gerust door de wetenschap dat hun hond voldoende schoon water heeft. Drinkfonteinen stimuleren honden om meer water te drinken en worden daarom aanbevolen door dierenartsen gespecialiseerd in urologie.

Kenmerken van de Drinkwell Drinkfontein voor Honden: 
  • Een vrijvallende waterstroom stimuleert huisdieren om meer water te drinken
  • Instelbare stromingsregeling
  • Een opvanghelling vermindert het spetteren van vallend water
  • De constante watercirculatie remt de bacteriegroei tussen reinigingsbeurten
  • Een vervangbare koolstoffilter neemt vieze smaakjes en luchtjes weg
  • Een voorfilter vangt haren, vuil- en voerresten weg die nog in het water zitten
  • Dompelpomp voor een stille werking
  • Kan in de vaatwasser (met uitzondering van de pomp
Drinkwell Reinigingsset

Bij Max&Luna kan je ook direct een handige reinigingsset met 3 borstels bestellen. Dit is een handig en gemakkelijk hulpmiddel voor het schoonhouden van uw Drinkwell® fontein! Bovenop de grote borstel zit een zachte spons waarmee de bak en grote delen van de fontein gemakkelijk gereinigd kunnen worden. Bovendien heeft de borstel aan de zijkant stevige haren waarmee opgehoopt vuil kan worden weggeschrobd. De middelgrote borstel is geschikt voor het schoonmaken van bijna elk deel van de fontein. Het kleine borsteltje past in kleine hoekjes en gaatjes, zoals de behuizing van het filter en de pomp. De haren van deze borstels zijn stevig genoeg om het vuil dat zich verzamelt door dagelijks gebruik te verwijderen, maar maken geen krassen op het oppervlak van de fontein.


Drinkwell Filters

Ook de Filters zijn bij Max&Luna los verkrijgbaar 

 

 

5/5

Martin 25-05-2018 19:40

Met de warmte van de afgelopen dagen weer erg blij met onze drinkfontein. Het is fijn er zeker van te zijn dat onze hond steeds fris drinkwater tot haar beschikking heeft.

5/5

Menno 25-03-2017 12:09

Het is altijd een heel veilig gevoel dat Bono,onze Duitse herder tijdens onze afwezigheid op het huis past. De zekerheid dat onze hond ook altijd schoon drinkwater tot z'n beschikking heeft, maakt de prijs van deze drinkfonein dubbel en dwars waard!

5/5

Carolien 20-01-2017 15:49

Omdat onze hond soms een dagje alleen moet zijn is het heel handig en fijn als ik weet dat hij altijd schoon en stromend water heeft. Het stromende water vind ik prettig omdat ik altijd het idee heb dat het water vies wordt als het zo stil staat en nu wordt het ook nog gefilterd. De Hond vind het stromende water erg leuk, maar het is handig dat je ook gewoon uit de bak kunt drinken. Ik ben erg tevreden over dit product.

Suggesties van Max