Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Scruffs Cooling Mat - Koelmat met zelfkoelende gel voor honden en katten - Zelfactiverend door het lichaamsgewicht van je hond - Blauw of grijs - S / M / L / XL

Scruffs Cooling Mat - Koelmat met zelfkoelende gel voor honden en katten - Zelfactiverend door het lichaamsgewicht van je hond - Blauw of grijs - S / M / L / XL Vergroten Scruffs Cooling Mat - Koelmat met zelfkoelende gel voor honden en katten - Zelfactiverend door het lichaamsgewicht van je hond - Blauw of grijs - S / M / L / XL Vergroten Scruffs Cooling Mat - Koelmat met zelfkoelende gel voor honden en katten - Zelfactiverend door het lichaamsgewicht van je hond - Blauw of grijs - S / M / L / XL Vergroten Scruffs Cooling Mat - Koelmat met zelfkoelende gel voor honden en katten - Zelfactiverend door het lichaamsgewicht van je hond - Blauw of grijs - S / M / L / XL Vergroten Scruffs Cooling Mat - Koelmat met zelfkoelende gel voor honden en katten - Zelfactiverend door het lichaamsgewicht van je hond - Blauw of grijs - S / M / L / XL Vergroten Scruffs Cooling Mat - Koelmat met zelfkoelende gel voor honden en katten - Zelfactiverend door het lichaamsgewicht van je hond - Blauw of grijs - S / M / L / XL Vergroten Scruffs Cooling Mat - Koelmat met zelfkoelende gel voor honden en katten - Zelfactiverend door het lichaamsgewicht van je hond - Blauw of grijs - S / M / L / XL Vergroten Scruffs Cooling Mat - Koelmat met zelfkoelende gel voor honden en katten - Zelfactiverend door het lichaamsgewicht van je hond - Blauw of grijs - S / M / L / XL Vergroten Scruffs Cooling Mat - Koelmat met zelfkoelende gel voor honden en katten - Zelfactiverend door het lichaamsgewicht van je hond - Blauw of grijs - S / M / L / XL Vergroten Scruffs Cooling Mat - Koelmat met zelfkoelende gel voor honden en katten - Zelfactiverend door het lichaamsgewicht van je hond - Blauw of grijs - S / M / L / XL Vergroten

Max’s Shop

Scruffs Cooling Mat - Koelmat met zelfkoelende gel voor honden en katten - Zelfactiverend door het lichaamsgewicht van je hond - Blauw of grijs - S / M / L / XL

Maak je keuze

 • Payment Methods
 • payment-providers
 • payment-providers
 • Vandaag besteld, morgen het leukste baasje!
 • Gratis retourneren
 • Gratis verzending vanaf 20,-
 • Persoonlijk advies

Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, dinsdag in huis.

Informatie

Scruffs koelmat met zelfkoelende gel voor honden 

Zodra de temperatuur gaat stijgen, krijgen honden het lastig. Honden hebben zweetklieren op hun poten en ze koelen af door te hijgen. Voor honden is het moeilijk om hun warmte kwijt te raken tijdens warme dagen en oververhitting ligt op de loer. Zorg daarom op zomerse dagen voor verkoeling om hittestress bij honden te voorkomen

Speciale koelvestjes en koelmatten voor honden zorgen ervoor dat de hond altijd een koele plek heeft om op te rusten. De speciale gel in de mat zorgt ervoor dat deze mat altijd koel is, zelfs op de warmste dagen. Zorg er wel voor dat de hond niet op het materiaal kauwt, dus gebruik het alleen als je een oogje in het zeil kunt houden.

Met de Scruffs Cooling Mat heeft jouw hond op warme zomerse dagen altijd beschikking over een koele ligplaats. De koelmat activeert zichzelf door het lichaamsgewicht van jouw hond. Door de zelfkoelende gel blijft de mat tot een uur koeler dan de omgevingstemperatuur en heb je geen vriezer of koelkast nodig. De Scruffs Cooling Mat is verkrijgbaar in de kleuren blauw en grijs en in de maten S / M / L / XL.

Deze koelmat voor honden bevat geen chemische bestanddelen en is makkelijk schoon te houden en op te vouwen. Om de mat schoon te maken, veeg je de hoes af met een doek en zeepwater, en spoel je hem af met schoon water voor je hem weer gebruikt.

Voordelen van de Scruffs Cooling Mat:

 • Geen koelkast of vriezer nodig
 • Blijft tot een uur koel en 
 • Altijd 5 tot 10 graden koeler
 • Verkrijgbaar in grijs of blauw
 • Eenvoudig te reinigen

De Scruffs Cooling Mat is verkrijgbaar in de volgende maten:

 • Small: 50 x 40 cm 
 • Medium: 77 x 62 cm
 • Large: 92 x 69 cm 
 • Extra Large: 120 x 75 cm 

Koelmat met zelf-koelende gel voor honden én katten

Katten gaan tijdens hete dagen vaak zelf op zoek naar een koel plekje als ze het te warm krijgen. Creëer voldoende schaduwplekken en zorg dat je kat naar binnen kan als het buiten te heet wordt. Je kunt jouw kat helpen koel te blijven door de Scruffs Cooling Mat neer te leggen bij zijn of haar favoriete plekje. 

Zorg daarnaast natuurlijk ook altijd voor voldoende vers drinkwater, want water drinken is ontzettend belangrijk voor katten. Je kan het drinken aantrekkelijker maken door bijvoorbeeld een drinkfontein voor katten neer te zetten. Katten zijn dol op stromend water! Ook is het aan te raden om op meerdere plekken in huis en in de tuin vers water neer te zetten. Katten drinken namelijk meer als ze regelmatig een waterbak tegenkomen. 

Materiaal

Cover: Ballistisch Nylon
Gel: 98% water en 2% niet-giftige medische samenstelling

Bewaaradvies Scruffs koelmat

Omdat de coolmat voor 98% uit water bestaat, is het mogelijk dat de gel in de Cool Mat verdampt. Dit hangt af van de omgeving waarin het product wordt bewaard als het niet in gebruik is, in termen van temperatuur/vochtigheid enz. Als het product op een koele, droge plaats wordt bewaard, zal het verdampingsproces worden vertraagd en zal het product langer houdbaar zijn.

Als de Cool Mat lek is, is er helaas geen manier om dit te repareren, aangezien Scruffs geen reparatiesets maakt.

Suggesties van Max